Ζαρός: Καλύπτει εκ των… έσω την απουσία του Ξεκαρδάκη

Η αποχώρηση του πρώτου σκόρερ του Ζαρού για το Τυμπάκι δεν αλλάζει τον σχεδιασμό στην ομάδα του Κώστα Παντζαρίδη, που έχει ως στόχο να κάνει τρεις μεταγραφές.

Ο πρώτος σκόρερ του Ζαρού την περασμένη σεζόν, Βασίλης Ξεκαρδάκης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα εδώ και λίγες ημέρες, καθώς παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον ΑΟΤ που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Ζαρός έχει ως στόχο να πραγματοποιήσει τρεις μεταγραφές, με τον σχεδιασμό να μην αλλάζει μετά την αποχώρηση του νεαρού επιθετικού από το ρόστερ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ζαρός προχωράει τον σχεδιασμό του με γρήγορους ρυθμούς, καθώς μετά την ανανέωση με τον Κώστα Παντζαρίδη, «ήρθαν» 18 μαζεμένες ανανεώσεις (Φιλιουδάκης, Αλεξάκης, Αλπαντάκης Εφραίμ, Στέλιος και Βαγγέλης, Καπετανάκης, Σαριδάκης Νίκος και Κώστας, Ρομπογιαννάκης, Καργάκης, Τζαγκαράκης, Καλεμάκης, Σηφάκης, Γιατρομανωλάκης, Παπαδοβασιλάκης, Χαραλαμπάκης και Ρομπογιαννάκης), ενώ προωθήθηκαν και οι Ζωγραφάκης, Λεμονάκης, Σαριδάκης και Ρωμανάκης. Παρελθόν αποτελούν οι Γρηγορίου, Μάτσα και Ραπτάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook