Μεικτές: Περίπατος του Ηρακλείου στο Λασίθι

Παίδες: Λασίθι-Ηράκλειο 0-3 Με το απόλυτο των νικών 6Χ6 ολοκληρωσε τους αγώνες της η ομάδα του Ηρακλείου, η οποία επικράτησε εύκολα με 3-0 στην Κριτσά με τέρματα στο 20΄ του Μπουχαλάκη, στο 60΄ του Ανδρεαδάκη και στο 67΄ του Χατζάκη. Τον αγώνα διεύθυναν οι Ρεθυμνιώτες Σταυρουλάκης, Αγριτέλης και Καπετάνιος. ΛΑΣΙΘΙ (ΝΙΚΟΣ ΤΣΩΤΣΟΣ): Καμαράτος, Φωκάς, Μουζιούρας, Μόσχου, Στ. Κοκολάκης, Μαν. Τουτουδάκης, […]

Παίδες: Λασίθι-Ηράκλειο 0-3 Με το απόλυτο των νικών 6Χ6 ολοκληρωσε τους αγώνες της η ομάδα του Ηρακλείου, η οποία επικράτησε εύκολα με 3-0 στην Κριτσά με τέρματα στο 20΄ του Μπουχαλάκη, στο 60΄ του Ανδρεαδάκη και στο 67΄ του Χατζάκη. Τον αγώνα διεύθυναν οι Ρεθυμνιώτες Σταυρουλάκης, Αγριτέλης και Καπετάνιος. ΛΑΣΙΘΙ (ΝΙΚΟΣ ΤΣΩΤΣΟΣ): Καμαράτος, Φωκάς, Μουζιούρας, Μόσχου, Στ. Κοκολάκης, Μαν. Τουτουδάκης, Στ. Τουτουδάκης, Παναγιωτάκης, Επιτροπάκης, Κοκολάκης, Καβουσανάκης (όλοι οι ποδοσφαιριστές γεννήθηκαν τα έτη 1995 – ’96) ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΕΠΤΑΜΗΝΙΤΑΚΗΣ): Μαρκατάτος, Μπελενιώτης, Χαλκιαδάκης, Καλπακίδης, Χατζάκης, Σπαθάκης, Ανδρεαδάκης, Μπουχαλάκης, Φυτίλης, Νύχταρης, Παναγόπουλος.

Νέοι: Λασίθι-Ηράκλειο 2-6 Άνετα η μικτή Ηρακλείου επικράτησε στην Κριτσά στους νέους της αντίστοιχης του Λασιθίου με 6-2 . Απο το πρώτο 20λεπτό το σκορ ήταν ήδη 0-5 με αποτέλεσμα η συνέχεια να εξελιχθεί σε τυπική διαδικασία.  Τα γκολ: 7΄ και 10΄ Καπετανάκης, 13΄ και 17΄ Κασαπάκης, 20΄ Γιακουμάκης, 55΄ Σκουτέλης (Ηράκλειο). Τα γκολ των Νέων του Λασιθίου σημείωσε ο Φραγκιαδάκης στο 25΄ και ο Αντ. Λυράκης στο 77΄. ΛΑΣΙΘΙ (ΝΙΚ. ΤΣΩΤΣΟΣ): Γ. Λυράκης, Λαπίδης (75΄ Τζανόπουλος), Αντ. Λυράκης, Τζωρτζάκης, Πάνου, Φραγκιαδάκης, Δασκαλάκης, Τραμπάκουλας, Δημ. Μπρόκος, Μπιλανάκης, Μαυρικάκης. ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΜΑΡΤΑΒΑΤΖΗΣ): Σαπουνάκης, Τζανακάκης, Καζάκης, Περιβολάρης, Δαφνομίλης, Μπαστάκης, Καπελανάκης, Σκουτέλης, Κασαπάκης, Γιακουμάκης, Δούλιας.