ΕΠΣΗ: «Δεν μπορεί κανείς να δώσει μια σαφή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι»

Η ΕΠΣ Ηρακλείου ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους φορείς και την Ελληνική Ομοσπονδία, περιμένοντας τις νεότερες εξελίξεις γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όπως σημειώνεται από την ανακοίνωση, κανείς δεν μπορεί να δώσει ακόμα μία σαφή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

“Ένας μήνας συμπληρώνεται από την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για αναστολή όλων των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων και προπονήσεων, σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ως Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου κατανοούμε απόλυτα τις ανησυχίες, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των σωματείων, των παραγόντων και όλων των εμπλεκομένων με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή με την ΕΠΟ και τους αρμόδιους φορείς, περιμένοντας νεότερες εξελίξεις και αξιολογώντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ωστόσο ακόμα δεν μπορεί ουδείς να δώσει μια σαφή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι και πότε θα αποφασιστεί η άρση των περιοριστικών μέτρων, προκειμένου να επανέλθει η ομαλότητα στις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Για άλλη μια φορά καλούμε άπαντες να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και ευελπιστούμε ότι σύντομα όλοι θα επιστρέψουμε υγιείς στα γήπεδα….

EK TOY Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook