Ρουσάκης στον Athletic Radio 104,2: “Μας έχει κουράσει όλους η κατάσταση που βιώνουμε”

Ο προπονητής του ΟΦΑ μίλησε στον γηπεδούχο σταθμό του Ηρακλείου για την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι και ειδικά οι ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου μετά το “λουκέτο”.

Ο προπονητής της ομάδας του Αρκαλοχωρίου μίλησε στον Μανώλη Θέμελη και την εκπομπή “Derby” για την πανδημία, την καραντίνα, τον ΟΦΑ και την Α1 ΕΠΣΗ. 

Τα όσα είπε ο Λευτέρης Ρουσάκης στον Athletic Radio 104,2:

Για την απόφαση να σταματήσουν τα τοπικά πρωταθλήματα και πως κυλάει ο χρόνος 

“Ήταν αναμενόμενο. Προσπαθούμε να περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα. Είναι  μία δύσκολη περίοδος για όλους.

Δυστυχώς δεν είναι στο… χέρι μας να κάνουμε κάτι. Είναι ένα παγκόσμιο φαίνομενο.

Μας έχει κουράσει όλους. Ψυχολογικά είναι δύσκολο και φυσικά στο οικονομικό και το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Χρειάζεται μία συλλογική προσπάθεια να ομορφύνουμε αυτή την κατάσταση”.

 

Για τον ΟΦΑ 

“Είμαστε οικογένεια και παράγουμε πολιτισμό. Μιλάμε καθημερινά μεταξύ μας (παίκτες – Διοίκηση – προονητές), όμως χάσαμε τον ρυθμό μας.

Προσπαθούμε να γυμναστούμε, αλλά χωρίς επαφή είναι δύσκολο. Έχουμε δώσει ατομικά προγράμματα. Το ποδόσφαιρο όμως είναι ομαδικό άθλημα, οπότε οτι και να κάνουμε δεν είναι το ίδιο.

Μας έχει… χαλάσει και η διάθεση πλέον. Δύσκολα θα τελειώσει εύκολα αυτό που περνάμε.Το χειρότερο θα είναι να ξεκινήσουμε και μετά να ξανά σταματήσουμε.

Εμείς τηρούσαμε το Υγειονομικό πρωτόκολλο γιατί είχαμε και τις εγκαστάσεις και το γήπεδο για να το κάνουμε. Προσπαθούν και οι άνθρωποι της ομάδας και να μας σταθούν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Δεν έχουν κανένα έσοδο πλέον. Δυστυχώς και οι Ακαδημίες δεν έχουν ματς, οπότε δεν έχουμε και μεις παιδιά, συνδρομές. Οι άνθρωποι της ομάδας μου πάντως έχουν ανταπεξέλθει των οικονομικών τους υποχρεώσεων.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα”.

 

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ 

“Το Πρωτάθλημα ξεκίνησε με 14 ομάδες και θα ήταν καλύτερο να ήταν 16. Ήταν όμως δύσκολο για οικονομικούς λόγους κάποιες ομάδες να παίξουν στην πρώτη κατηγορία.

Είναι όμως αμφίρροπο. Δεν υπήρχε έδρα και το νιώσαμε, ήταν σαν να παίζαμε φιλικά. Σημασία παίζει η μέρα που βρίσκεσαι. ΠΑΟΚ και ΑΟΤ ξεχωρίζουν.

Πάντως είναι αβέβαιο το μέλλον και “ξενερώνουν” όλοι και φυσικά οι παράγοντες. Ας έχουμε υπομονή όλοι.

Όλοι στενοχωριόμαστε με την όλη κατάσταση. Δεν θέλω να πιστέψω και να ζήσω οτι τελικά όλα θα κριθούν με… κληρώσεις, όπως έγινε πέρυσι με τον Κυπελλούχο.

Το λέμε και γελάμε, αλλά και πέρυσι αν λέγαμε τι θα ζούσαμε φέτος θα μας περνούσαν για τρελούς!

Λέμε τι ζούμε παγκοσμίως”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook