Μεγάλο “διπλό” για τη Δόξα

Στο εξ αναβολής παιχνίδι για την Β1 ΕΠΣΗ που έγινε σήμερα, η Δόξα Ηρακλείο νίκησε με 5-0 την Γαρίπα.

Η Γαρίπα με τη Δόξα είχαν μία… εκκρεμότητα. Πιο συγκεκριμένα, το μεταξύ τους παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ δεν έγινε στην αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία, καθώς η γιατρός καθυστέρησε και αποφασίστηκε η αναβολή του.

Η ΕΠΣΗ όρισε το παιχνίδι σήμερα, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου. Η Δόξα έφυγε τελικά νικήτρια από το γήπεδο Αρκαλοχωρίου με ένα μεγάλο σκορ, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 5-0 και να πάρει τους τρεις βαθμούς που ήθελε.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Γκιουλμιχάλης και Σεβδαλής. Ο Γκιουλμιχάλης πέτυχε χατ τρικ, ενώ ο Σεβδαλής παραβίασε την εστία της Γαρίπας δύο φορές.

Οι συνθέσεις:

Γαρίπα: Χαραλαμπάκης, Συμιανάκης, Κοντάκης(75′ Λαμπράκης), Όνι, Μανδελένης, Λάμο(30′ λ.τ. Μουρτζάκης), Φραγκιαδάκης, Μωραΐτης, Τσαμπας(46′ Κέντι), Βανταράκης(80′ Βασιλάκης), Μαυρογιάννης

Δόξα Ηρακλείου: Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Ανδριαδάκης, Ρολάκης, Πετράκης Δ.(46′ Τσαλόπουλος), Ζηδιανάκης, Σεβδαλής, Γκιουλμιχάλης, Τσικανδυλάκης(65′ Στρατάκης), Σπανουδάκης(75′ Δασκαλάκης), Ματαλλιωτάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook