Ανωγειανάκης στον Athletic Radio 104,2: “Θέλουμε να αλλάξουμε… σελίδα”

Ο προπονητής του Α.Ο.Τ μίλησε στον γηπεδούχο σταθμό του Ηρακλείου για την θετική πορεία της ομάδας του με δύο νίκες σε τρία ματς στην φετινή Α1 ΕΠΣΗ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Τυμπακίου μίλησε στον Μανώλη Θέμελη και την εκπομπή “Derby” μετά την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της ομάδας του ( 3-0 την Μινωϊκή για την 3η αγωνιστική) στην φετινή Α1 ΕΠΣΗ. 

Τα όσα είπε ο Στέλιος Ανωγειανάκης στον Athletic Radio 104,2:

Για την νίκη του Α.Ο.Τ επί της Μινωϊκής (3-0) και το ξεκίνημα της ομάδας 

“Έχουμε ξεκινήσει καλά με δύο νίκες σε τρία ματς. Η ομάδα μας έχει ενισχυθεί. Στο ματς με την Μινωϊκή είχαμε οκτώ νέους παίκτες στην 11άδα. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες. Θέλουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας. Να βρούμε έναν σταθερό ρυθμό.  Ακόμα δεν έχουμε δέσει. Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα… μάτια και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο”.

Για τα δύο προηγούμενα χρόνια του Α.Ο.Τ

“Το ζητούμενο είναι να μην ξανά βιώσουμε τα ίδια. Η πορεία τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν αρμόζει στο Τυμπάκι. Ελπίζω τα παθήματα να γίναν μαθήματα. Στον Α.ΟΤ είναι στο… dna του να πρωταγωνιστεί. Ήταν δύο πέτρινα χρόνια”.

Για την επιστροφή στην δράση 

“Επιστρέψαμε σε αγώνες μετά από 7 μήνες. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να βρουν τον ρυθμό τους. Φυσιολογικά έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και αυτό είναι λογικό. Ήταν δύσκολη η προετοιμασία. Χρειάζεται υπομονή και θα περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος”.

Για τον αγώνα της προσεχούς αγωνιστικής με τον ΟΦΑ

“Κάθε ματς έχει δυσκολίες. Προέρχεται και ο ΟΦΑ από νίκη. Κοιτάζουμε την ομάδα μας και θα πάμε για το θετικό αποτέλεσμα”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ

“Το θετικό είναι οτι ξεκίνησε το πρωτάθλημα και ελπίζω να μην έχουμε νέα διακοπή. Είμαστε με το άγχος μην σταματήσουμε πάλι. Δεν υπάρχει φέτος η ομάδα – φόβητρο. Χρειάζεται σοβαρότητα στο γήπεδο και μετράει σε ποια μέρα θα είναι η κάθε ομαδα.  Θα είναι ανταγωιστικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δεμένος και θεωρητικά έχει ένα κλικ πατραπάνω από τους άλλους. Ρωμανός και ΑΕΚ έχουν επίσης σταθερό κορμό. Ξεκινάνε από καλύτερη αφετηρία. Όλα όμως τα ματς είναι… οριακά”.

Για την απουσία φιλάθλων από τα γήπεδα

“Είναι αρνητικό για όλους μας. Σαν να κάνεις θεατρική παράσταση χωρίς τον κόσμο.

Δυστυχώς από τον Κορονοϊό, από οτι βλέπω με την έξαρσή του, δεν θα την γλιτώσει κανείς. Πλανάται πάνω μας και το ψυχολογικό και πρέπει να τηρούμε το Υγεινονομικό πρωτόκολλο. Έχουμε όλοι μας ευπαθή άτομα στην οικογένεια και πρέπει να προσέχουμε. Περιμένουμε το εμβόλιο. Μάθαμε να ζουμε με αυτό. Να έχουμε την Υγεία μας και όλα τα άλλα έρχονται”.

Για τον Α.Ο.Τ

“Όταν μου έγινε η πρόταση είχα μία θετική σκέψη για την ομάδα και δώσαμε τα χέρια. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου για να αλλάξει εικόνα η ομάδα. Ο Α.Ο.Τ είναι ο ΟΦΗ της Μεσαράς. Έχει δυναμική και τις εγκαταστασεις. Μία βαριά φανέλα. Η Διοίκηση απαρτίζεται από ανθρώπους με όρεξη. Είναι κοντά στην ομάδα. Οτι ανάγκη έχουμε μας την καλύπτουν.Έχουν την ευθύνη και την πίεση, όπως και όλοι μας για να πάμε καλά. Αξίζει τον κόπο να δίνουμε το 100% και θα επιδιώξουμενα αλλάξουμε σελίδα”.

Για τον Σύλλογο Προπονητών Ηρακλείου

“Θέλαμε να κάνουμε και άλλες δράσεις, αλλά λόγω κορονοϊού σταματήσαμε. Μας έκοψε η Πανδημία. Προσπαθούμε να κάνουμε κινήσεις. Θα επανέλθουμε όμως.

Ως Αντιπρόεδρος καλώ να έρθουν οι προπονητές να πάρουν τα διπλώματά τους. Να επικοινωνήσουν αρχικά μαζί μου και μετά να δώσουμε ραντεβού”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook