Τιτομιχελάκης: “Σημαντική νίκη, είχαμε πολλά προβλήματα”

Ο τεχνικός του Ανθεστίωνα μίλησε για τη νίκη κόντρα στη Χερσόνησο, ενώ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Μιχάλη Φουρναράκη.

Ο Ανθεστίωνας επικράτησε της Χερσονήσου με 2-0 με τα γκολ των Νοδαράκη και Χριστοφοράκη και κατάφερε να σημειώσει τη δεύτερη νίκη του στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής της ομάδας του Θραψανού σχολίασε τη νίκη του Ανθεστίωνα, σχολιάζοντάς την ως σημαντική, ενώ αναφέρθηκε και στον Μιχάλη Φουρναράκη, ο οποίος σε ηλικία μόλις 14 ετών, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης:

“Ήταν μια σημαντική νίκη, λόγω και των πολλών προβλημάτων που είχαμε να διαχειριστούμε πριν το παιχνίδι. Τα προβλήματα αυτά συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, παίζοντας με 10 παίκτες για περίπου 20 λεπτά.

Είμαστε χαρούμενοι για το νικηφόρο αποτέλεσμα και για το γεγονός, ότι έκανε ντεμπούτο ένα παιδί μόλις 14 ετών, ο Μιχάλης Φουρναράκης από την Ακαδημία μας. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, που έκαναν κατάθεση ψυχής και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Χερσονήσου”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook