ΠΑΝΟΜ: Τρεις αμφίβολοι και μία επιστροφή ενόψει Πήγασου

Ο Γιάννης Κουλούρας ετοιμάζεται να καταστρώσει τα σχέδιά του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πήγασο.

Ο ΠΑΝΟ Μαλίων φιλοξενείται από τον Πήγασο αύριο Κυριακή (25/10, 15:30) με σκοπό να συνεχίσει νικηφόρα τις επίσημες υποχρεώσεις του.

Ο τεχνικός της ομάδας των Μαλίων, Γιάννης Κουλούρας έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει τα πλάνα του ενόψει του παιχνιδιού, έχοντας μία επιστροφή παίκτη, αλλά και τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι κρίνονται αμφίβολοι.

Ο Δημήτρης Τζηράκης ξεπέρασε το πρόβλημα το οποίο τον ταλαιπωρούσε, κατάφερε να βγάλει ολόκληρη την προπόνηση και έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και τρεις ποδοσφαιριστές που κρίνονται αμφίβολοι λόγω τραυματισμού, με έναν εξ αυτών να μένει σίγουρα εκτός αποστολής.

Ο λόγος για τον Νικόλι, ο οποίος δεν θα βρεθεί στην αποστολή του ΠΑΝΟΜ, καθώς αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, καθώς έχει ένα χρόνιο θέμα και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή. Εκτός του Νικόλι, οι Τζανάκης και Κολάϊ θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να δουν εάν θα αγωνιστούν.

Από τη μία ο Τζανάκης έχει κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό που μπορούν να τον κρατήσουν εκτός, καθώς στην ομάδα δεν ξέρουν πως μπορεί να εξελιχθεί, ενώ από την άλλη ο Κολάϊ έχει υποστεί διάστρεμμα, δεν προπονήθηκε την Πααρασκευή και όπως είπαμε, θα περιμένει τελευταία στιγμή για να αποφασιστεί η συμμετοχή του ή όχι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook