Πλουσής στον Athletic Radio 104,2: “Θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο”

Ο νεαρός τεχνικός της ομάδας της Ελιάς μίλησε για τo νικηφόρο ξεκίνημα (2 στα 2)  του Ρωμανού στην Α1 ΕΠΣΗ, τον στόχο της ομάδας, αλλά και πως είναι να παιζεις ποδόσφαιρο στον καιρό της πανδημίας. 

Τα όσα είπε ο Αλκης Πλουσής στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Derby” με τον Μανώλη Θέμελη:

Για τo νικηφόρο ξεκίνημα του Ρωμανού στην Α1 ΕΠΣΗ και τον στόχο της ομάδας

“Έχουμε κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε αγωνιστική. Θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και να είμαστε στις πρώτες θέσεις. Προχωράμε με σταθερά βήματα και σκληρή δουλειά.

Δουλεύουμε στο να έχουμε πλουραλισμό στην επίθεση. Επιδιώκουμε να σκοράρουν όλοι οι παίκτες μας. Το θέλουμε αυτό. Όλοι συμμετέχουμε σε άμυνα και επίθεση.

Θέλουμε σταθερότητα και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα επιδώξουμε να έχουμε σταθερό ρυθμό στο ματς. Θα πρέπει από τους ποδοσφιαριστές μου σε κάθε ματς να υπάρχει σωστή λήψη απόφασης, στον σωστό χρόνο”.

Για το ποδόσφαιρο στον καιρό της πανδημίας και τι τον προβληματίζει για την συνέχεια

“Αυτό που βιώσαμε και βιώνουμε είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Είχαμε μία τεράστια διακοπή, που φυσικά δεν ήταν προγραμματισμένη και μας αποσυντόνισε όλους.

Το ευχάριστο είναι οτι επιτέλους ξεκινήσαμε και επιστρέψαμε στην “καθημερινότητά” μας. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας και ήταν και για μένα δύσκολο αυτό το διάστημα. Ασχολούμαστε καθημερινά με το άθλημα και το αγαπάμε.

Αυτό που με προβληματίζει για την συνέχεια είναι να μην υπάρξει νέα διακοπή. Αυτό θα είναι οτι χειρότερο για όλους. Το οικονομικό φυσικά είναι πρόβλημα για όλες τις ομάδες και θα μας επηρεάσει περισσότερο αν υπάρξει νέα διακοπή. Λείπουν και τα έσοδα που είχαμε από τους φιλάθλους”.

Για την φετινή Α1

“Κανένα ματς δεν είναι εύκολο φέτος και θα πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας.

Δεν είναι ευχάριστο που δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των 16 ομάδων, το αποδεχόμαστε όμως. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθημα. Θα πρέπει να μοχθήσεις για να πάρεις το θετικό αποτέλεσμα.

Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Ξεκάθαρα υπάρχουν καλές ομάδες. Όποιος δείξει σταθερότητα θα κόψει πρώτος το… νήμα. Δεν  έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για όλες τις ομάδες, αφού είχαμε τις ειδικές συνθηκες, λόγω του τοπικού lockdown στο Ηράκλειο και δεν μπορούσαμε να δώσουμε φιλικά ή να πάμε να δούμε ματς”.

Για την Διοίκηση του Ρωμανού

“Οι καιροί είναι δύσκολοι και αξίζουν συγχαρητήρια στην Διοίκησή μας και στους ανθρώπους της ομάδας διότι γίνεται αξιόλογη προσπάθεια.

Διοικητικά έχουμε εξελιχθεί, έχουμε προχωρήσει. Η Διοίκησή μας έχει θέληση να μας βοηθήσει και μας παρέχει τα πάντα. Ο Προεδρος μας, ο κ. Τζώρτζης είναι δίπλα μας. Έχουμε ένα δυνατό και νεανικό Δ.Σ με ενεργά άτομα που “τρέχουν” καθημερινά για τα θέματα της ομάδας”.

Για το γεγονός οτι τα γήπεδα είναι άδεια 

“Μας λείπει ο κόσμος. Οι φίλαθλοι είναι μέρος του ποδοσφαίρου και τώρα με συνολικά 50 άτομα στο γήπεδο είναι διαφορετικό για όλους μας.

Ελπίζω να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Δυστυχώως είναι σε έξαρση ο ιός και σίγουρα αυτό μας προβληματίζει”

Για τον ίδιο

“Η φιλοδοξία μου είναι ένα εσωτερικό κίνητρο. Δεν λέω μεγάλα λόγια και θέλω να εξελίσσομαι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook