Οριστικό: Έστειλε το έγγραφο ο ΠΑΝΟΜ και δεν κατεβαίνει στο Κύπελλο Ελλάδας

Η ομάδα των Μαλίων για να μην έχει πρόβλημα στο πρωτάθλημα ΕΠΣΗ (αφαίρεση βαθμών) έστειλε το έγγραφο στην ΕΠΣΗ με το οποίο της γνωστοποιεί την απόφασή της να μην κατέβει στο Κύπελλο Ελλάδας (ως Κυπελλούχος). “Ανοίγει” ο δρόμος για την συμμετοχή του ΠΟΑ (ως φιναλίστ), χωρίς να είναι βέβαιο οτι θα το κάνει.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δημοσίευσε την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδος της περιόδου 2020-2021

Ο Κυπελλούχος ΕΠΣΗ, μετά από Κλήρωση, της σεζόν 2019-20, ΠΑΝΟΜ, δεν θα δηλώσει συμμετοχή οριστικά, αφού την Δευτέρα έστειλε επίσημο έγγραφο στην ΕΠΣΗ με το οποίο γνωστοποιεί την απόφαση του.

Έτσι θα αποφύγει τις συνέπειες, αφού αν δεν κατέβαινε σε ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, θα είχε μείον τρεις βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. 

Οι λόγοι έχουν να κάνουν με τις συνθήκες που υπάρχουν στα γήπεδα με την covid 19 και τα αυξημένα έξοδα που συνεπάγεται η συμμετοχή της ομάδας στον θεσμό.

Προτεραιότητα της Μαλιώτικης ομάδας είναι το Πρωτάθλημα, όπου την επόμενη αγωνιστική (2η) υποδέχεται τον Α.Ο.Τ. 

Με την άρνηση του ΠΑΝΟΜ να παίξει στο Κύπελλο, “ανοίγει” ο δρόμος για την συμμετοχή του ΠΟΑ (ως φιναλίστ, πάλι με κλήρωση), χωρίς να είναι βέβαιο οτι θα το κάνει. Όπως και να’χει, οι δηλώσεις συμμετοχής στη διοργάνωση, γίνονται δεκτές μέχρι 16/10.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook