Τιτομιχελάκης: “Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι που δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει ο κόσμος”

Για το παιχνίδι του Ανθεστίωνα με τον ΑΟ Τυμπακίου μίλησε ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα μέτρα που δεν επιτρέπουν την παρουσία κόσμου στα γήπεδα.

Ο προπονητής του Ανθεστίωνα Λεωνίδας Τιτομιχελάκης σχολίασε την προετοιμασία που έχει κάνει η ομάδα του, το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΑΟ Τυμπακίου, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα άδεια -λόγω πανδημίας- γήπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ομάδας:

«Μετά από πολύ καιρό αναμονής και προσμονής, έχοντας δουλέψει περίπου 9 με 10 εβδομάδες, ξεκινάει επιτέλους το πρωτάθλημα. Παίζουμε στην πρεμιέρα με ένα δύσκολο αντίπαλο, μια ιστορική ομάδα, που με βάσει τις μεταγραφές και το ρόστερ της είναι πολύ δυνατή. Εμείς, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σ’ αυτό θα φανούμε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί, παρά τις απουσίες που θα έχουμε. Νομίζω, ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, που δυστυχώς δε θα μπορέσει να παρακολουθήσει ο κόσμος με βάσει τα νέα δεδομένα. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά, με υγεία και όλοι να χαρούμε το ποδόσφαιρο μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού».