Βλατάς: “Βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούμε στην πρόκληση”

Ο προπονητής των Νέων Εργοτέλη Γιώργος Βλατάς σχολίασε την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ, αλλά και την ετοιμότητα της ομάδας τους.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη, ο προπονητής των Νέων Εργοτέλη Γιώργος Βλατάς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, τη νεανική ομάδα του, ενώ  κατέθεσε και τις απόψεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βλατά:

 «Με αφορμή την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των Νέων ΕΡΓΟΤΕΛΗ και τελειώνοντας την επίπονη περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ευχόμαστε στους νεαρούς αθλητές μας μια γόνιμη και δημιουργική αγωνιστική περίοδο, μακριά από ατυχίες και τραυματισμούς.

Οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ, μια ουσιαστικά καινούργια ομάδα με παιδιά γεννημένα τα έτη 2003 και 2004, βρίσκονται στην αφετηρία του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ, μιας δύσκολης και απαιτητικής κατηγορίας, με τη σιγουριά και τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθούν με επιτυχία στην πρόκληση  που έχουν μπροστά τους και θα εκπληρώσουν τον βασικό τους στόχος που είναι η ατομική και ομαδική βελτίωση και η προσθήκη εμπειρίας και παραστάσεων.

Εφόδια που απαιτούνται για να ολοκληρωθούν σε παίκτες υψηλού επιπέδου!

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους!».