Η ΕΠΣΗ εύχεται στον ΟΦΗ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε εύχεται καλή επιτυχία στον ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αναλυτικά:

«Έχοντας μπει πλέον σε ένα καινούργιο δρόμο με έντονες τις πινελιές από το ένδοξο παρελθόν των δεκαετιών ’80 και ’90, η ΠΑΕ ΟΦΗ επιστρέφει τώρα στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Μετά από 20 χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League αύριο Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το γήπεδο λόγω των συνθηκών που υπάρχουν δεν θα μπορέσει να θυμίσει τις παλιές καλές εποχές καθώς δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών στις κερκίδες όμως είμαστε σίγουροι ότι χιλιάδες φίλοι του ΟΦΗ στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο θα στείλουν την θετική τους ενέργεια.

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ εκφράζουν τις ευχές τους για καλή επιτυχία στην ευρωπαϊκή πορεία της ΠΑΕ ΟΦΗ και είμαστε βέβαιοι και αισιόδοξοι ότι για η κορυφαία ομάδα του νησιού μας θα κάνει υπερήφανο το κρητικό και κατ’ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Επίσης, η Ηρακλειώτικη Ένωση με επιστολή προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγχαίρει τους Θεσσαλονικείς για την πρόκριση επί της Μπενφίκα.

Αναλυτικα:

«Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου σας εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια για τη νέα ευρωπαϊκή επιτυχία και πρόκριση στα Play Offs του Champions League.

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ που έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους στον αγωνιστικό χώρο και οφείλουμε να τονίσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί υπόδειγμα με την φιλοσοφία της και την ανάδειξη νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αποτελούν το λαμπρό μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε η πορεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να συνεχίσει να είναι επιτυχημένη και στα Play Offs του Champions League ώστε να καταφέρει να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook