Συνάντηση Συριγωνάκη- σωματείων της Α1 ΕΠΣΗ

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη έιχαν σήμερα (11/09) τα σωματεία της Α1 ΕΠΣΗ.

Αντιπρόσωποι των σωματείων της Α1 ΕΠΣΗ είχαν προγραμματισμένη συνάντηση σήμερα (11/09) το πρωί με τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη, με σκοπό να συζητηθούν θέματα σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός λόγω της πανδημίας, αλλά και να ζητηθεί η υλοποίηση των αιτημάτων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συναντηθήκαμε σήμερα το πρωί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Συριγωνάκη για να συζητήσουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν τα σωματεία μας και γενικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και για να ζητήσουμε την υλοποίηση των αιτημάτων μας, που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωση μας, και τα οποία θα μας επιτρέψουν να λειτουργήσουμε με αξιοπρέπεια αυτή τη δύσκολη χρονιά που έχουμε μπροστά μας.

Ο κύριος Συριγωνάκης αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας και τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε λόγω της πανδημίας Covid-19, θα μεταφέρει τα αιτήματα μας στον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και στο περιφερειακό συμβούλιο και σύντομα θα έχουμε επίσημη απάντηση. Δεσμεύτηκε δε να σταθεί δίπλα σε κάθε αθλητικό σωματείο που χρειάζεται βοήθεια και να παρέχει κάθε μορφή στήριξής που μπορεί.

Τα σωματεία της Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου συνεχίζουμε την συντονισμένη προσπάθεια μας για την κάλυψη των άμεσων αναγκών μας και την λύση των προβλημάτων μας. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στην οποία θα καθορίσουμε την περεταίρω δράση μας.

Τα Σωματεία της Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook