Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Γιούχτα

Την έναρξη των εγγραφών στην ακαδημία του σωματείου ανακοίνωσε ο Γιούχτας, οι οποίες ξεκινούν από τις 2 Σεπτεμβρίου

Στις ακαδημίες μπορούν να γίνουν μέλη παιδιά από 6 ετών και πάνω. Τα τελευταία χρόνια ο Γιούχτας έχει βάλει τις βάσεις στις ακαδημίες, αφού αν κοιτάξει κάποιος τα φιλικά της ομάδας, αρκετά παιδιά από εκεί παίζουν στην μεγάλη ομάδα υπό τις οδηγίες του Μηνά Πίτσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΟ ΑΡΧΑΝΩΝ «Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ»!

Με το βλέμμα στο μέλλον, με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του ΑΟ Αρχανών «Ο Γιούχτας» ετοιμάζονται για την λειτουργία τους ενόψει της νέας περιόδου.

Παιδιά από 6 ετών και πάνω μπορούν να εγγραφούν στις Ακαδημίες και να γίνουν μέλη της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας του Γιούχτα, μαθαίνοντας ποδόσφαιρο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου και στα γήπεδα διαστάσεων «5Χ5» και «8Χ8».

Η έναρξη εγγραφών ορίζεται από την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου (ώρες 17:00 – 20:00), ενώ ο Γιούχτας έχει φροντίσει ώστε με κάθε εγγραφή να δίνεται ΔΩΡΟ σε κάθε παιδί η εμφάνιση αγώνα.

Υπεύθυνος των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου είναι ο κ. Άγγελος Κασσωτάκης και υπεύθυνοι επικοινωνίας είναι οι κ.κ. Γιάννης Ντουράκης (6976863582), Άγγελος Κασσωτάκης (6946015283) και Γιάννης Χοχλιδάκης (6944536109).