Σοκ στον Ανθεστίωνα: Χάνουν την χρονιά Φωτόπουλος – Πολίτης!

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά στον Ανθεστίωνα, αφού οι Γιάννης Φωτόπουλος και Γρήγορης Πολίτης θα χάσουν όλη την χρονιά μετά τον σοβαρό τραυματισμό τους στο φιλικό με τα Δειλινά.

Ο Γιάννης Φωτόπουλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο δεξί γόνατο, ενώ ο Γρηγόρης Πολίτης υπέστη σπάσιμο στο έξω σφυρό και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, όπου τοποθετήθηκαν στο πόδι του ειδικές ιατρικές λάμες και βίδες.

Η ενημέρωση του Ανθεστίωνα

Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Γιάννη Φωτόπουλο και Γρήγορη Πολίτη.

Για τους δύο παίκτες, η χρονιά ξεκίνησε δυστυχώς με άσχημο τρόπο, αφού τραυματίστηκαν πολυ σοβαρά στο πρωτο φιλικό με τα Δειλινά.

Αμφότεροι, αποχώρησαν τραυματίες μετα απο δυνατά μαρκαρίσματα και οι σχετικές εξετάσεις, επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους.

Ο Γιάννης Φωτόπουλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο δεξί γόνατο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προγραμματίσει η χειρουργική επέμβαση.

Ο Γρηγόρης Πολίτης υπέστη σπάσιμο στο έξω σφυρό και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, όπου τοποθετήθηκαν στο πόδι του ειδικές ιατρικές λάμες και βίδες.

Η απουσία τους απο τους αγωνιστικούς χώρους θα ξεπεράσει τους 6 μήνες και ευχόμαστε να επιστρέψουν γεροί και δυνατοί.

Γιάννη και Γρήγορη, η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ανθεστίωνα είναι δίπλα σας και ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο!!

Υ.Γ.: Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Ανθεστίων, εύχονται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Κρουσώνα, Στέργιο Χατζησεβαστό.