Η ενημέρωση του Εργοτέλη:

Το ραντεβού ήταν στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο και συνεπείς όλοι οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν και «άνοιξαν την αυλαία» της εφετινής αγωνιστικής χρονιάς. Με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που προβλέπονται από τις αρμόδιες αρχές, οι ποδοσφαιριστές και των τριών ομάδων με όρεξη και κέφι έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.

Πριν την έναρξη των προπονήσεων στους ποδοσφαιριστές των ομάδων μίλησαν οι προπονητές τους Γιώργος Βλατάς (Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ), Παναγιώτης Κορδονούρης (Κανάρια) και Αντώνης Φραγκάκης (Μαρτινέγκο), δίνοντάς τους να καταλάβουν τόσο το αγωνιστικό πρόγραμμα, όσο και τον κώδικα συμπεριφοράς τους εντός και εκτός γηπέδων.

Παράλληλα μίλησαν στους παίκτες με μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των ομάδων, οι οποίοι τους μετέφεραν τις ευχές τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά, τονίζοντάς τους παράλληλα τις αρχές και τη φιλοσοφία που διέπει διαχρονικά τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και τις ομάδες του.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστοί και οι φιλικοί αγώνες που θα δοθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας.