Αποχώρησε από τις ακαδημίες του Αλμυρού ο Κουντούρης

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κώστας Κουντούρης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τις ακαδημίες του σωματείου.

Η ανάρτηση του:

Ήταν μια χρονιά γεμάτη προσπάθεια πάντα, πάνω απ όλα, εκδηλώσεις, παιχνίδια, χαρά κ πάνω απ όλα μια χρονιά με δραστηριότητες που αφορούσαν το καλό των παιδιών κ συνάμα των γονεων τους. Ξεκινήσαμε με όραμα, διάθεσή να βάλουμε τις βάσεις να συνεχίσουμε μαζί για πολλά χρόνια κ να δημιουργήσουμε μια Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αλμυρου, σε υψηλά πρότυπα κ γνωμονας μας πάντα ” όλα για το παιδι”. ” Πρώτα καλύτεροι άνθρωποι” λέγαμε κ μετά όλα τ άλλα. Αυτό ήταν το μηνυμα της προσπάθειας μας. Δυστυχώς όμως κάθε χρονιά δεν είναι η ίδια. Πάμε όμως παρακάτω. Μένεις η φεύγεις αν κάτι δεν πάει συμφωνα με τα θέλω σου σαν υπεύθυνος σε όλο αυτό που λέγετε Ακαδημια αναπτυξιακού ποδοσφαιρου.

Να πω-Ένα μεγάλο ευχάριστω λοιπόν στον άμεσο συνεργάτη μου, κ Σταματακη Πολύδωρα, που μακάρι να συναντάμε τέτοιους συνεργάτες πάντα, υπεραξιόλογος, με περίσσια αγάπη να δημιουργήσει ότι καλύτερο μπορεί για καλό του παιδιού, και που κάναμε αυτά τα λίγα πράγματα αυτή τη σεζον που πέρασε. Εννοείτε ένα ευχαριστώ στην διοίκηση του συλλόγου, αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στους γονείς αυτής της Ακαδημίας που εμπιστεύτηκαν τους θησαυρούς τους σ εμενα κ στους συνεργάτες μου προπονητές κ ήταν μαζί μας σε οτιδήποτε χρειαζόταν η παρουσία κ η βοήθεια τους.

Αποχωρώ λοιπόν εγώ κ οι συνεργάτες μου κ ευχόμαστε ότι καλό στον σύλλογο σε γονείς παιδιά κ στην διοίκηση να πραγματοποιήσει κάθετι έχει σκοπό στην συνέχεια. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Κουντουρης Κωστας.