Θετικός στον κορονοϊό ο πρώην Πρόεδρος του Κόρακα, Ανδρέας Πολιουδάκης

O αντιδήμαρχος Φαιστού και πρώην Πρόεδρος του Κόρακα, Ανδρέας Πολιουδάκης, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Η ανάρτηση του Ανδρέα Πολιουδάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 

«Οι τελευταίες ώρες ήταν δύσκολες για όλους. Σας ευχαριστώ που ενδιαφερθήκατε τόσο πολύ. Είμαι καλά και νομίζω πως ξεπερνώ τις δυσκολίες του κοροναϊού.

Επειδή σας οφείλω κάποιες απαντήσεις πρέπει να πω ότι με βάση τη χαρτογράφηση η μετάδοση του ιού προήλθε από υποχρέωση στην οποία οφείλαμε να παραβρεθούμε εκπροσωπώντας τον Δήμο.

Δυστυχώς δυο από εμάς βρεθήκαμε θετικοί, αλλά είκοσι ακόμα αρνητικοί και φαίνεται πως το ζήτημα είναι διαχειρίσιμο όπως μας ενημερώνει και ο ΕΟΔΥ.

Εμείς παρ’ όλα αυτά προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τη Δημόσια Υγεία με το Δήμαρχο να έχει επωμιστεί το κύριο βάρος της διαχείρισης σε συνεργασία με τη ΔΥΠΕ, τον ΕΟΔΥ και τα Υπουργεία.

Η προσπάθεια συνεχίζεται. Προχωράμε σε διαρκείς απολυμάνσεις, στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, στα ιατρεία Ζαρού και Τυμπακίου, στα Δημοτικά Καταστήματα Ζαρού και Τυμπακίου κι ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών με τους οποίους έχουμε διαρκή επικοινωνία. Έχουμε όμως όλοι ατομική ευθύνη στο να μην ζήσουμε αντίστοιχες καταστάσεις.

Γι’ αυτό ας προσέχουμε, ας τηρούμε αποστάσεις, κανόνες υγιεινής κι ας φοράμε όλοι μάσκες. Με απλά πράγματα μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook