Ρεπορτάζ athleticradio.gr: Δεν δηλώνει συμμετοχή για την Α1 το Ασήμι!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του athleticradio.gr το Ασήμι θα δηλώσει συμμετοχή στην Α2, δίνοντας το βάρος στις Ακαδήμίες. Το Σάββατο το Δ.Σ όπου θα οριστικοποιηθεί η απόφαση, που θεωρείται ειλημμένη. 

Σύμφωνα με την τελευταία μεταρρύθμιση για τις Προκηρύξεις των πρωταθλημάτων δίνεται η δυνατότητα και στην 7η ομάδα της περυσινής Α2, το Ασήμι, να δηλώσει συμμετοχή στην νέα Α1.

Το ρεπορτάζ του athleticradio.gr  αναφέρει οτι η ομάδα του Ασημίου, με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην Α1, αλλά στην Α2, δίνοντας το βάρος στις Ακαδημίες.

Η τελική απόφαση θα επικυρωθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σαββάτου (8/8), αν και θεωρείται ειλημμένη. 

Η προετοιμασία της ομάδας έχει ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή  και “χτίζεται” με ορίζοντα την Α2. Μάλιστα έχει ¨κλειστεί” και το πρώτο φιλικό με την Φαιστό.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με την Α1 την νέας σεζόν, αφού  κανείς δεν γνωρίζει επίσημα αν έχει δικαίωμα και ο 8ος Πήγασος να δηλώσει συμμετοχή στην Α1. 

Συνεπώς ή θα πάμε σε πρωτάθλημα με 16 ομάδες, ουσιαστικά 15 αν δεν παίξει το Μεταξοχώρι. Ή σε πρωτάθλημα με 14. (Έτσι, κάθε ομάδα στην Α1 θα έχει δύο ρεπό, ένα σε κάθε γύρο, συν άλλα δύο από τα ματς με το Μεταξοχώρι που θα ορίζονται, αλλά θα λήγουν 3-0 α.α).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook