Ο Ιπποκράτης Τζώρτζης στον Athletic Radio 104.2: “Με τα τωρινά δεδομένα δεν δηλώνουμε συμμετοχή”

Την δική του τοποθέτηση σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το μέλλον του Ρωμανού στα γήπεδα της ΕΠΣΗ, μετά τις σκέψεις του Δήμου Χερσονήσου, έκανε ο γενικός αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” Ιπποκράτης Τζώρτζης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Athletic Radio 104.2:

Η τοποθέτηση του γενικού αρχηγού: “H πρόθεση μας είναι αυτή σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι. Δεν θέλουμε να τραβήξουμε το θέμα και φυσικά πρέπει να φτιαχτούν όλα τα γήπεδα και να νομιμοποιηθούν. Αυτό μας βρίσκει σύμφωνους. Αν ισχύσουν όμως όλα τα υπόλοιπα με τα χρήματα και τα ενοίκια είναι καταστροφικό για τις Ερασιτεχνικές ομάδες γιατί δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ειδικά στις μέρες μας. Είμαστε θετικοί να γίνει κουβέντα. Να ξεκινήσει να γίνεται κάτι και να αλλάξει όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί που θα μπορέσει να συνηπάρξουμε σαν σωματείο με τον Δήμο και να μπορεί να προσφέρει στις συντηρήσεις του γηπέδου. Το θέμα ξεφεύγει και δεν το θέλουμε, όμως εμείς δεν θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε όλα αυτά”.

Για το αν μπορούν να κατεβάσουν την ομάδα: “Αν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει η κάθε διοίκηση τι θα γίνει; Θα διαλύσουμε τα σπίτια μας; Το ότι θέλουμε να προσφέρουμε στο τοπικό ποδόσφαιρο είναι γνωστό και φαίνεται όμως από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε”.

Για τις επαφές με τον Δήμο: “Έχουμε ενοχλήσει τον  Δήμο. Δεν είναι άγνωστο, έχουμε προσπαθήσει να επικοινωνήσουμε αλλά δεν υπήρχε κάτι σημαντικό. Θεωρήσαμε ότι το θέμα είναι ιεραρχικό και αρχίσαμε τις επαφές από κάτω μέχρι να φτάσουμε στον Δήμαρχο.

Για το μέλλον του Ρωμανού: “Αν δεν λάβουμε τις κατάλληλες απαντήσεις δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να σηκώσουμε το βάρος αυτό. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε, απλά δεν μπορούμε. Μέχρι τώρα δεν θα δηλώσουμε την ομάδα και δεν το λέμε σαν απειλή απλά δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε”.