Λίντο: Συνεχίζουν και με τη… βούλα Φραγκιαδάκης – Πυροβολάκης

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Λίντο επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του athleticradio.gr, σχετικά με την συμφωνία των Μιχάλη Πυροβλολάκη και Μιχάλη Φραγκιαδάκη.

Οι δύο προπονητές συμφώνησαν σε όλα με τους ανθρώπους του Λίντο και το πρωί της Τετάρτης επισημοποιήθηκε η συμφωνία τους, συνεχίζοντας έτσι για 5η σερί χρονιά στις ακαδημίες της ομάδας..

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ακαδημίας του ΑΣ ΛΙΝΤΟ, ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τους Μιχάλη Πυροβολάκη – Μιχάλη Φραγκιαδάκη.

Αμφότεροι οι δύο προπονητές, θα παραμείνουν στο «τιμόνι» των τμημάτων υποδομής του Λίντο για 5η συνεχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Μιχάλης Πυροβολάκης εντάχθηκε για πρώτη φορά στην ακαδημία μας το 2005, ενώ εκτός από προπονητής των τμημάτων υποδομής, διατέλεσε και προπονητής της 1ης ομάδας του Λίντο για τρία χρόνια και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και UEFA D.

Από το 2007 ανήκει στην οικογένεια του Λίντο ο… έτερος Μιχάλης που επίσης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και UEFA D ενώ επιπλέον είναι Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

O Μιχάλης Πυροβολάκης μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με το Λίντο, τόνισε: «συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη και ευθύνη τη δουλειά που κάνουμε στην ακαδημία μας, έτσι ώστε κάθε χρόνο, να κρατάμε το υψηλό επίπεδο που έχουμε, κάτι που είναι και αναγνωρισμένο απ’ όλο το ποδοσφαιρικό κοινό και εάν μπορέσουμε να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο».

Από την άλλη, ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης, ανέφερε: «θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Παπαδοπούλου που για ακόμα μία χρονιά, δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μας τόσο εμένα όσο και του Μιχάλη Πυροβολάκη, τη λειτουργία της ακαδημίας του Λίντο».

#LidoFC #Academy