“Να δηλώσει συμμετοχή το Μεταξοχώρι στην Α1 ΕΠΣΗ και να μην κατέβει”

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια ο Ανδρέας Χαιρέτης αποφάσισε να αποχωρήσει από το Μεταξοχώρι, κάνοντας λόγο πως δεν πήρε την βοήθεια που θα περίμενε όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα ο ίδιος στην ανακοίνωση του που αποχαιρετάει την ομάδα τονίζει πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δηλώσει συμμετοχή η ομάδα στην Α1 ΕΠΣΗ και να μην κατέβει προκειμένου να γλυτώσει τον υποβιβασμό στην Γ’ ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση του:

Επίσημη ανακοίνωση του πρώην πλέον προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Μεταξοχωρίου.

2005-2020. 15 Χρόνια στην ομάδα του χωριού μου , προσέφερα θεωρώ πολλά , μπορεί να έκανα λάθη , όπως όλοι , αλλά πήρα κι σωστές αποφάσεις που οδήγησαν την ομάδα όσο πιο ψηλά γινόταν. Το σημαντικό είναι πως μέχρι σήμερα η ομάδα κρατήθηκε ζωντανή. Δυστυχώς αυτή η ζωντάνια σβήνει για την υπόλοιπη χρονιά επ’ αόριστον. Οφείλω να ξεκαθαρίσω πως αυτή η απόφαση πάρθηκε αναγκαστικά όχι τόσο από εμένα τον ίδιο , αλλά από την συμπεριφορά των υπολοίπων ανύπαρκτων υποστηρικτών ως φάνηκε. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος η ομάδα να μπορέσει να συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα κι ο πιο σημαντικός λόγος είναι η απουσία ενδιαφέροντος για την ουσιαστική ενασχόληση της ομάδας , όπως είναι κι η θέση του προέδρου κι του συμβουλίου. Αν ήθελα εγω προσωπικά θα μπορούσε η ομάδα να κατέβει στην Α2 ή κι Β τοπικό, αλλά δεν μπορούν να γίνουν χατίρια κι να την πληρώνει πάντα ένας.

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, νιώθω ότι κουβάλησα τόσα χρόνια την ομάδα με ελάχιστη βοήθεια , κι δέχτηκα τόση πίεση κι άγχος , που παρόλα αυτά δεν παράτησα στη πρώτη δυσκολία.

Κι τώρα ακόμη, αν υπήρχε ενδιαφέρον κι όρεξη από κάποια άτομα για να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο συμβούλιο, εγώ θα παρέμενα εκτός συμβουλίου, αλλά θα έδινα κι πάλι όποια βοήθεια μπορούσα , είτε χρηματική είτε διαπροσωπική.
Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά , είναι ότι πλέον στόχος μου είναι να κρατήσω την Ακαδημία Μεταξοχωρίου ενεργή, με σκοπό την αναδιαμόρφωση της ομάδας Α.ΟΜεταξοχωρίου από τα παιδιά της Ακαδημίας.

Το μόνο που μπορώ να κάνω για την Α.Ο.Μ. είναι να δηλώσει συμμετοχή στην Α1 χωρίς να κατέβει για να μην πέσει αμέσως Γ Τοπικό.
Μπορεί να έχω στεναχωρήσει κάποιους , αλλά ποτέ από πρόθεση κι πάντα κοίταζα το συμφέρον της ομάδας.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες και προπονητές που έχουμε συνεργαστεί , το κάθε διοικητικό συμβούλιο , κι όλους όσους με στήριξαν αυτά τα χρόνια κι με όσες ομάδες είχαμε συναναστροφές. Από το ποδόσφαιρο έκανα μόνο καλούς φίλους που θα μείνουν.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Περιφέρεια Κρήτης που πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα.
Καλή συνέχεια κι καλή δύναμη σε όλες της ομάδες κι τους παράγοντες τους.
Εις το επανιδείν.
Χαιρέτης Ανδρέας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook