Ζαρός: Ο Παντζαρίδης στο… τιμόνι για το restart!

Ο Ζαρός κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ και ο Κώστας Παντζαρίδης είναι ο νέος προπονητής του Ζαρού, με τους “πράσινους” να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας.

Νέα σελίδα στον Αθλητικό Όμιλο Ζαρού, με τον γυμναστή- προπονητή Κώστα Παντζαρίδη, να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Ο νέος προπονητής της ομάδας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους της ομάδας στο Ζαρό, συζητώντας αναλυτικά για το νέο εγχείρημα της “επανεκκίνησης”.

Η νέα φιλοσοφία και το πλάνο της Διοίκησης ήρθε να ταυτιστεί με τις ιδέας και την φιλοσοφία του Κώστα Παντζαρίδη και η συμφωνία δεν άργησε να έρθει!

Ποιος είναι ο Κώστας Παντζαρίδης:

Ο 45χρονος τεχνικός (4/11/1975) είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B!

Έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια υπεύθυνος και προπονητής στα τμήματα υποδομών του ΟΦΗ, ενώ έχει περάσει ως προπονητής και βοηθός προπονητή από αρκετές ομάδες του Ηρακλείου και Ακαδημίες.

Τόσο ο Πρόεδρος της ομάδας όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, “καλοσωρίζουμε τον Κώστα Παντζαρίδη στην ομάδα , του ευχόμαστε πρώτα απ’όλα μια υγιή ποδοσφαιρική σεζόν και καλή συνεργασία για να επιτύχουμε τους κοοινούς μας στόχους!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook