Τιτομιχελάκης στο athleticradio.gr: “Όσο πιο ψηλά τερματίσουμε, τόσο πιο καλά”

Ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης επέστρεψε στον Α.Ο. Ανθεστίων και μίλησε athleticradio.gr για την σεζόν που έρχεται στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης πριν από λίγες μέρες επέστρεψε στον πάγκο του Α.Ο. Ανθεστίων και μίλησε στο athleticradio.gr για την σεζόν που έρχεται στην Α1 ΕΠΣΗ:

“Επέστρεψα σε μία ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά. Είμαστε μία νέα ομάδα με… φρέσκο αίμα. Θα στηριχτούμε και φέτος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Είμαι χαρούμενος που ήρθα και πάλι σε ένα οικείο περιβάλλον, που πέρασα καλά στο παρελθόν. Η ομάδα έχει προοπτικές και μπορείς να δουλέψεις απερίσπαστα.

Επιδιώξαμε να μείνουν στο ρόστερ μας παίκτες από τον περυσινό κορμό και το χωριό. Πάνω σε αυτούς θα “χτίσουμε” και θα πλαισιωθούν από μικρούς που έχουν αξία και φιλοδοξία.

Θα κάνουμε σίγουρα δύο μεταγραφές ακόμα (πρόκειται για έναν έμπειρο και έναν μικρό) στο στιλ που θέλουμε να δουλέψουμε.

Πνέει άλλος… αέρας στα Διοικητικά της ομάδας, με νέα παιδιά, αλλά και μέλη της προηγούμενης Διοίκησης. Το μπάτζετ μας είναι δεδομένο και δεν θα ξεφύγουμε από αυτό.

Η φιλοσοφία μου είναι στάνταρ και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Όσο πιο ψηλά τερματίσουμε, τόσο πιο καλά. 

Προσανατολιζόμαστε να ξεκινήσουμε στην προετοιμασία στις 27 Ιουλίου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook