Ανθεστίωνας: “Με ταπεινότητα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”

Ανακοίνωση για τους στόχους της ομάδας εξέδωσε η νέα διοίκηση των “κιτρινόμαυρων”.

Οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων” ευχαρίστησαν την προηγούμενη διοίκηση για την προσπάθεια που είχε κάνει, ενώ οι ίδιοι τόνισαν πως με σεβασμό και ταπεινότητα θα δουλέψουν για το καλύτερο του Ανθεστίωνα.

Η ανακοίνωση:

“Διανύοντας τις πρώτες μέρες της θητείας μας στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας μας, έχει αρχίσει η δουλειά για το όραμα και τις ιδέες που μοιραζόμαστε.

Ο Α.Ο. Ανθεστίων αποτελεί διαχρονικά τον άξιο εκπρόσωπο του χωριού μας στον αθλητισμό, αποτελώντας φυσικά ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.

Με σεβασμό και εκτίμηση στα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης, αναλάβαμε τη σκυτάλη και με ταπεινότητα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.

Θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της διοίκησης που ολοκλήρωσε τη θητεία της και τον πρόεδρο, Κώστα Γιαννακάκη, που με κόπο και θυσίες συνέβαλαν τα μέγιστα για την καθιέρωση της ομάδας στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Θα επιδιώξουμε να μιλάμε με πράξεις και ευχόμαστε όλο το Θραψανό να χαίρεται και να είναι περήφανο για τα επόμενα βήματα της ομάδας μας”.