Στον Δήμαρχο Μαλεβιζίου ο ΟΦΑΜ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ο.Φ.Α.Μ. Μαρίνος Μερονιανάκης, συνοδευόμενος από τον Β’ Αντιπρόεδρο Γιάννη Άσπρη, τον Γεν. Αρχηγό Γιώργο Αεράκη, τον Γεν. Γραμματέα Γιώργο Καμαρίτη, τον Έφορο Γιώργο Σαμόλη κ το βετεράνο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μαρίνο Σκουλούδη.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντησή του με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου, μετά την ανάληψη της Προεδρίας του σωματείου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης κ ο ειδικός σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Νίκος Πατραμάνης.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου αφού τους συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων μετά τις πρόσφατες εκλογές, ευχήθηκε στα μέλη της Διοίκησης να έχουν μια καλή η δημιουργική θητεία με πολλές επιτυχίες.

Το θέμα που μονοπώλησε τη συνάντηση ήταν φυσικά το πάγιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Αγίας Μαρίνας, η δημιουργία Αθλητικού κέντρου στη περιοχή.

Ο κ. Μποκέας τους ενημέρωσε για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, κ δήλωσε ότι συντάσσεται πλήρως με τη θέση της Διοίκησης του Ο.Φ.Α.Μ. που αφορά στην υλοποίηση αυτού του στόχου.

Στα πλαίσια της επίσκεψης η Διοίκηση του ΟΦΑΜ δώρισε στον Δήμαρχο Μαλεβιζίου ένα λάβαρο του της ομάδας,  καθώς επίσης και μια φανέλα για τον γιο του Μποκέα, με την προτροπή όπως χαριτολογώντας είπαν οι άνθρωποι του Συλλόγου να αποκτήσει ο Ο.Φ.Α.Μ. ακόμη έναν καινούργιο φίλαθλο.