Ο Γιάννης Σαλούστρος στον Athletic Radio 104.2: “Να δούμε τον Αετό ψηλά με δικά του παιδιά”

Για την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ τους στόχους της διοίκησης και την επόμενη ημέρα μίλησε στον Athletic Radio 104.2 ο αντιπρόεδρος τους Αετού Ανωγείων Γιάννης Σαλούστρος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Athletic Radio 104.2:

Για τους στόχους της ομάδας στα πρωταθλήματα του Ηρακλείου: “Ο στόχος της ομάδας ήταν να ανέβει γρήγορα στις πρώτες δύο κατηγορίες της ΕΠΣΗ που θα μπορεί να σταθεί με το ρόστερ και την νοοτροπία που έχουμε και παράλληλα να βγάζει δικά της παιδιά από τις ακαδημίες προκειμένου να δούμε ψηλά την ομάδα μας με παιδιά δικά μας”.

Για την φετινή χρονιά: “Η ομάδα πίστευε στην άνοδο, αφού είχαμε σχεδιάσει έτσι την ομάδα. Παρά τα προβλήματα καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο που την αξίζαμε γιατί θεωρώ θα ήταν άδικο έτσι όπως τελείωσε το πρωτάθλημα μιας και ακόμα διεκδικούσαμε την δεύτερη θέση”. Θεωρούμε ότι δικαιωθήκαμε γιατί το παλεύαμε μέχρι τέλος. Δικαιώθηκαν αρκετές ομάδες που της ΕΠΣΗ και πιστεύω ότι και οι άνθρωποι της οργάνωσης το είδαν οικονομικά και έκαναν έτσι την αναδιάρθρωση”.

Για την είσοδο της ομάδας στα τοπικά του Ηρακλείου: “Ήταν μια σκέψη που πάρθηκε αφού η διοίκηση πάλευε να κρατήσει την ομάδα. Ο Αετός πέρασε δυσκολίες οι άνθρωποι έκαναν υπεράνθρωποι προσπάθεια και στο τέλος έμειναν 3 άτομα προστατεύουν την ομάδα. Έτσι μπήκαμε εμείς και κοιτάξαμε να φέρουμε ξανά τον Αετό στα ψηλά, βάζοντας στόχο να γεμίσει με δικά της παιδιά την ομάδα και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Για τις ακαδημίες: “Έχουμε ξεκινήσει μια πολύ καλή προσπάθεια και τα δύο τελευταία χρόνια σταθερά έχουμε 70 παιδιά. Στόχος μας είναι να τα βάλουμε όλα σιγά σιγά στην μεγάλη ομάδα. Ήδη ορισμένα από αυτά σε συνεργασία με με τον Μανώλη Γιακουμάκη θα τα προωθήσουμε για να παίρνουν συμμετοχές.

Για τη νέα χρονιά οι στόχοι: “Ο στόχος είναι να μπορεί η ομάδα γρήγορα να σωθεί αρχικά και στην συνέχεια να μαζέψουμε παιδιά από τα Ανώγεια ή την γύρο περιοχή και μαζί με τον Μανώλη Γιακουμάκη να συνεχίσουμε την πορεία μας με καλό ποδόσφαιρο χωρίς άγχος  και ότι έρθει από εκεί και πάνω θα είναι καλό, ωστόσο δεν θα στεναχωρηθούμε άμα δεν πετύχουμε την άνοδο”.

Για το αν μετακομίσει από τα Ανώγεια: “Δεν το σκεφτόμαστε καν. Η ομάδα πρέπει να μείνει εκεί γιατί είναι το σπίτι της. Αν δεν παίζει εκεί τότε πως θα λέμε την ομάδα Αετό Ανωγείων. Η έδρα μας δεν αλλάζει”.