Ο Αετός “πετάει”!

Η ομάδα του Αετού Ανωγείων πανηγύρισε δεύτερη συνεχόμενη άνοδο στα τοπικά πρωταθλήματα δείχνοντας πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στα μεγάλα… σαλόνια.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τον Αετό Ανωγείων, αφού η αναδιάρθρωση του έδωσε το εισιτήριο για την Α2 ΕΠΣΗ, πραγματοποιώντας έτσι την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο στα τοπικά πρωταθλήματα.

Οι άνθρωποι του Αετού όταν πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στο πρωτάθλημα Ηρακλείου, είχε στόχο να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορέσει μέσα στα χρόνια να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία και να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Η ιστορία της ομάδας είναι γνωστή και σίγουρα αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια που ξεκίνησε από την περασμένη χρονιά όπου και πήρε άνοδο για την Β’ ΕΠΣΗ, ενώ και φέτος ήρθε να ολοκληρωθεί άλλη μια επιτυχία με την άνοδο στην Α2.

Τώρα άπαντες στον Αετό νιώθουν υπερηφάνεια και πίστη για κάτι καλό για μια ακόμα χρονιά και πλέον στόχος είναι να ανέβει και στην μεγαλύτερη ερασιτεχνική κατηγορία, ούτως ώστε να ξεκινήσει και πάλι την προσπάθεια για τίτλο.