Παραιτήθηκε ο Μαστορίδης από την προεδρία της ΑΕΚ – Οι δηλώσεις Μαστροκυριακάκη

Την παραίτηση του από την προεδρία της ΑΕΚ γνωστοποίησε ο Γιάννης Μαστορίδης.

Ο πρόερδρος των “κιτρινόμαυρων” υπέβαλλε την παραίτηση του και πλέον αναζητείται ο άνθρωπος που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Μάλιστα στο athleticradio.gr μίλησε και ο αντιπρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” Γιάννης Μαστροκυριακάκης, εκφράζοντας την αγανάκτηση του για όλα όσα συμβαίνουν στο τοπικό ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αυτά που ζητάει η Γ. Γ. Α. από τους ερασιτέχνες παράγοντες είναι μάλλον ανέφικτα. Και κυρίως είναι αδύνατο να γίνουν από την πλειονότητα των σωματείων.

Είναι αδύνατη η συλλογή όλων αυτών των εγγράφων και οι προϋποθέσεις που ζητούνται από έναν ερασιτέχνη παράγοντα. Αν πραγματικά θέλετε να βοηθήσετε τα ερασιτεχνικά σωματεία είστε καλοδεχούμενοι .

Βάλτε όμως προϋποθέσεις που μπορούν να υλοποιηθούν και όχι «ένα κάρο» έγγραφα και ενέργειες που για να γίνουν θέλουν τουλάχιστον 12 μήνες και απίστευτα χρήματα.

Αν πάλι δεν θέλετε να βοηθήστε, αφήστε τον ερασιτέχνη παράγοντα να τα βγάλει πέρα μόνος του όπως άλλωστε έκανε και όλα τα τελευταία χρόνια.

Διότι πλέον ένας ένας οι πρόεδροι και οι παράγοντες που αγαπάνε ανιδιοτελώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο οδηγούνται ένας ένας να δηλώνουν παραίτηση και δυστυχώς θα διαλύσουν πολλές ομάδες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook