Μπουμάκης: “Σε κάθε κρίση το φάρμακο είναι η συστράτευση ανθρώπων και δυνάμεων”

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ απευθύνει κάλεσμα για την σημερινή ετήσια Γενική Συνέλευση της ομάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 στην Αίθουσα της Ενορίας της Αγίας Τριάδας στον Κρουσώνα.

Το μήνυμα του Κώστα Μπουμάκη για την σημερινή Γ.Σ του ΠΑΟΚ: 

“Σήμερα στις 20.00 στην Αίθουσα της Ενορίας της Αγίας Τριάδας στον Κρουσώνα θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ Κρουσώνα.

Προσπαθώντας όλοι μας να ξανά βρούμε την καθημερινότητά μας μετά την επέλαση της πανδημίας του Κορονοϊου από την χώρα μας, είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε ζωντανό και υγιές το σωματείο που χρόνια τώρα χαρίζει υπερηφάνεια και παράγει κοινωνικό και αθλητικό έργο στην κοινωνία μας.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μία ομάδα… Δεν είναι ένα ποδοσφαιρικό σωματείο… Είναι η ψυχή, η καρδιά, η ενσάρκωση συνεχών αγώνων ήθους, πολιτισμού και αξιοπρέπειας κάθε Κρουσανιώτη και κάθε Κρουσανιώτισσας,

Η βοήθεια σε ανθρώπινο δυναμικό, που θα εισχωρήσει στο νέο Δ.Σ, είναι βοήθεια προς την κοινωνία μας.

Σε κάθε κρίση, που έχει περάσει ο τόπος μας είτε οικονομική, είτε κοινωνική, το φάρμακο πάντοτε ήταν και θα είναι η συστράτευση ανθρώπων και δυνάμεων.

Αυτή η συνταγή είναι το μέλλον και το αύριο αν επιθυμούμε να κρατήσουμε ζωντανό και δυνατό έναν σύλλογο που δεν έπαψε ποτε να διαφημίζει και να προάγει κάθε έναν από εμάς, πέρα από τα στενά γεωγραφικά σύνορα του Κρουσώνα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook