Σφακιωτάκης: “Οι παίκτες μας έδωσαν ξανά μέταλλο στην ομάδα”

Δηλώσεις για την άνοδο του Ποσειδώνα στην Α2 ΕΠΣΗ παραχώρησε στο athleticradio.gr ο πρόεδρος των “μπλε” Γιάννης Σφακιωτάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Ηράκλειου για την απόφαση που πήρε. Είχαμε πει σαν συμβούλιο, ότι και απόφαση να πάρει η ΕΠΣΗ θα την σεβαστούμε. Θα ήθελα να πω προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που έδωσαν ξανά μέταλλο στην ομάδα. Στον προπονητή Νίκο Φανουράκη που με πολύ υπομονή και επιμονή πίστεψε στην ομάδα και βοήθησε την ομάδα μας να ανέβει κατηγορία.

Στον ευδαίμων Λευτέρη που ξεκίνησε αυτό τον αγώνα σαν προπονητής μας και έβαλε το λιθαράκι του. Στους χορηγούς, που μας βοήθησαν να ξανά γίνουμε ομάδα.

Στον απλό κόσμο που με το στέρημα του βοήθησε να βγάζουμε της υποχρεώσεις μας. Τέλος όλο το διοικητικό συμβούλιο που σε δύσκολες συνθήκες οργανώσαμε την ομάδα από το μηδέν και βάλαμε ένα λιθαράκι και εμείς για την ομάδα τον ανατολικών προαστίων τον Ποσειδώνα μας. Θα ήθελα να πω πολλά για τους χορηγούς αλλά ξέρω ότι θέλουν να είναι διακριτικοί.τα καλύτερα έρχονται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook