Δεν συνεχίζει στο Άλογο Μαλεβιζίου ο Μπράνης

Το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Μπράντη ανακοίνωσε το Άλογο Μαλεβιζίου, ευχαριστώντας παράλληλα τον ίδιο για την προσφορά του στην ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Άλογου Μαλεβίζιου μετά από δύο χρόνια συνεργασίας συναντήθηκαν με τον νεαρό τεχνικό, ωστόσο δεν ανανεώθηκε η συνεργασία τους. Πλέον η διοίκηση του Αλόγου αναζητά τον αντικαταστάτη του Μπράνη στο… τιμόνι του Αλόγου.

Η ανακοίνωση:

“Μετά από συνάντηση με τον για δύο χρόνια προπονητή της ομάδας μας αποφασίστηκε ότι το καλύτερο για τις δύο πλευρές είναι η λύση της συνεργασίας μας.

Ο Δημήτρης Μπράνης ήρθε στην οικογένεια του αλόγου το 2018 στην πρώτη μας σεζόν στο τοπικό ποδόσφαιρο η οποία συνοδεύτηκε με την επιτυχία της ανόδου!

Ένα ευχαριστώ ίσως είναι λίγο για τον Δημήτρη που πάλεψε πολλές αντιξοότητες τα δύο αυτά χρόνια και προσέφερε στην ομάδα το καλύτερο που μπορούσε.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία λοιπόν σε ότι κάνει εντός και εκτός ποδοσφαίρου,να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά και η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα εδώ για ένα μέλος της οικογένειας όπως τον θεωρούμε!🐎🐎🐎”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook