ΠΑΟΚ: “Άλλη μια ημέρα χαράς και υπερηφάνειας για τα αθλητικά δρώμενα του Μαλεβιζίου”

Τι και αν ήταν ανταγωνιστής για τις πρώτες δύο θέσεις; Ο ΠΑΟΚ έστειλε το μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο ενώνει εκφράζοντας την απέραντη χαρά τους για την άνοδο στην Γ’ Εθνική τόσο της Δαμάστς όσο και του Αλμυρού.

Μάλιστα στην ανακοίνωση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ευχήθηκαν τα καλύτερα και στις δύο ομάδες στη νέα αγωνιστική χρονιά που θα τις βρει σε ένα ισχυρό και άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

Άλλη μια μέρα χαράς και υπερηφάνειας για τα αθλητικά δρώμενα του Μαλεβιζίου και της κοινωνίες που εκπροσωπούνται μέσα από κάθε αθλητική – κοινωνική – και ομαδική δραστηριότητα ήρθε να προστεθεί με την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία άλλης μιας ιστορικής ομάδας της περιοχής μας. Του Αλμυρού!

Μετά την πρωταθλήτρια Δαμάστα η ανακοίνωση και επίσημα πλέον της ομάδας του Αλμυρού ως δευτεραθλητή που προβιβάζεται στην αμέσως επόμενη κατηγορία, κάθε άλλο πέρα από υπερηφάνεια και θαυμασμό να μας γεμίζει ως κοινωνίες και ως ανθρώπους.

Η καθημερινή δουλειά, ο μόχθος και οι αγωνίες τόσων ανθρώπων επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Δείξατε τον δρόμο σε πολλούς από εμάς. Ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook