Θέμα: Δύο κληρώσεις με απουσίες (;)

Οι πληροφορίες του athleticradio.gr αναφέρουν οτι οι ομάδες δεν… πετάνε και από την χαρά τους, από το γεγονός οτι θα βγει Κυπελλούχος με κλήρωση, ενώ ίσως να υπάρξουν και… απουσίες!

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή από την ΕΠΣΗ η διαδικασία της κλήρωσης για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της σεζόν 2019-20. 

Ως γνωστόν θα γίνει την Δευτέρα 1 Ιουνίου και ώρα 19:30 στα γραφεία της τοπικής Ενωσης η κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ηρακλείου, σύμφωνα με την οδηγία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Λόγω των μέτρων προστασίας για την πανδημία, κάθε σωματείο μπορεί να εκπροσωπηθεί με δύο παράγοντες.

Πληροφορίες πάντως του athleticradio.gr αναφέρουν οτι ίσως κάποια ή κάποιες ομάδες δεν παραβρεθούν καν στην… διπλή κλήρωση. Λέμε διπλή, διότι θα γίνει αρχικά μία κλήρωση μεταξύ Γιούχτα και ΠΑΝΟΜ και μετά όποιος… προκριθεί θα παίξει με τον ΠΟΑ.

Ο Γιούχτας είχε κερδίσει με 3-0 στον πρώτο Ημιτελικό τον ΠΑΝΟΜ και εκκρεμεί ο δεύτερος, που δεν θα γίνει ποτέ. Οπότε μάλλον θα έχει περισσότερα… μπαλάκια στην κληρωτίδα η ομάδα των Αρχανών, όπως είναι και δίκαιο για να έχει περισσότερες πιθανότητες, αν και ήταν με το ενάμιση… πόδι στον Τελικό. 

Μετά θα ακολουθήσει 2η κλήρωση, όπου ΠΟΑ και όποια ομάδα προκύψει θα μπουν με ίδιο αριθμό και πιθανότητες στην διαδικασία για να βγει ο Κυπελλούχος. Φυσικά άπαντες περιμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις!

Οι ομάδες πάντως θα ήθελαν ο Τίτλος να κριθεί στο γήπεδο και όχι στην… τύχη.

Σε κάθε περίπτωση θα μάθουμε την Δευτέρα ποια στάση θα τηρήσουν σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία και αν στην κλήρωση έχουμε ανάδειξη Κυπελλούχου, με εκπρόσωπό της να απουσιάζει από την διαδικασία!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook