Πως θα βγει ο κυπελλούχος;

Η ΕΠΣΗ ενημέρωσε πως την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον κυπελλούχο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τον τρόπο.

Μια πρωτόγνωρη κατάσταση υπάρχει στα φετινά κύπελλα ερασιτεχνικών κατηγοριών, αφού μετά την απόφαση της ΕΠΟ για κυπελλούχους μέσα από την κλήρωση, οι ενώσεις παλεύουν να βρουν λύση.

Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα η ΕΠΣΗ γνωστοποίησε πως την Δευτέρα θα γίνει η κλήρωση και εμείς ψάχνουμε να δούμε τον τρόπο που ίσως βγει ο νικητής για φέτος. Στο κύπελλο Ηρακλείου τα πράγματα είναι περίπλοκα, αφού υπάρχει ακόμα και ένα ματς ημιτελικού με Γιούχτα – ΠΑΝΟΜ.

Μια λύση είναι να μπουν σε κλήρωση οι δύο ομάδες του ημιτελικού με τον Γιούχτα να έχει τις περισσότερες πιθανότητες, λόγω και του αποτελέσματος του πρώτου ματς και στην συνέχεια να μπει ο νικητής σε νέα κλήρωση με τον ΠΟΑ που βρίσκεται ήδη στον τελικό.

Η άλλη λύση είναι να μπουν σε μια κλήρωση και οι τρεις ομάδες με διαφορετικές πιθανότητες, ανάλογα με τα σωματεία και την πορεία τους στην διοργάνωση και την θέση τους μέχρι που τελείωσε η χρονιά.

Όλα είναι στον αέρα και τίποτα δεν είναι σίγουρο, οπότε αυτά είναι απλά κάποιες σκέψεις που μπορεί να βγουν για τον φετινό κυπελλούχο που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook