Παπακώστας: “Χαρούμενος που μου αναγνωρίζουν την δουλειά μου”

Ο έμπειρος τεχνικός του Ρούβα μίλησε στο athleticradio.gr για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Γέργερης.

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίηση του που θα συνεχίσει στην ομάδα του Ρούβα, ενώ τόνισε πως θα περιμένουν τις εξελίξεις για να αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Η διοίκηση του συλλόγου, αποδεικνύει συνεχώς, ότι έχει ένα σχέδιο υγιές και μακροχρόνιο, όπως πραγματικά πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα της δουλειάς, σε μια ομάδα, πρέπει να αφήνονται σε βάθος χρόνου να κριθούν και όχι σε λίγες αγωνιστικές. Βάλαμε κάτω και την εξέλιξη των προηγούμενων ετών και τους στόχους για την επόμενη, επισημάναμε τα λάθη μας και με πλήρη ταύτιση απόψεων, ανανεώσαμε την συνεργασία μας.

Είμαι χαρούμενος που μου αναγνωρίζουν, την δουλειά μου, έμπρακτα και συνεχίζουμε, με στόχο η ομάδα φέτος να παρουσιαστεί φέτος πιο ανταγωνιστική και να κοιτάξουμε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θα περιμένουμε την εξέλιξη της αναδιάρθρωσης από την ΕΠΣΗ και άμεσα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook