Αποχώρησε από την προεδρία των Γουβών ο Φουντουλάκης

Με δηλώσεις του ο μέχρι πρότινος πρόεδρος των Γουβών Δήμος Φουντουλάκης γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα, ωστόσο αναμένεται να συνεχίσει να βοηθάει το σωματείο.

Αναλυτικα οι δηλώσεις του:

Μέσα από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που περάσαμε και περνάμε ο καθένας μας προσπαθεί να ανταπεξέλθει και να προχωρήσει με βάση τις καινούριες, που έρχονται και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι.

Στην ζωή μας υπάρχουν στιγμές χαράς, λύπης στεναχώριας και πολλών συναισθημάτων.
Σήμερα είναι μία μέρα στενάχωρη γιατί η πανδημία μας έκανε να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα, σχετικά με τα επαγγελματικά, προσωπικά θέματα και άλλα ενδιαφέροντα “χόμπι” που αυτά αναγκαστικά πάνε σε τριτη μοίρα.
Όλοι που ασχολούμαστε, μόνο με τον τουρισμό, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο έχουμε μείνει πίσω και το μέλλον και η επανεκκίνηση είναι αβέβαιη.

Ό,τι και αν έκανα και κάνω προσπαθώ να το κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα και μου επιτρέπουν οι συνθήκες να το κάνω με προσήλωση και στόχους αλλά, οι παρούσες συνθήκες δεν μου το επιτρέπουν, την δεδομένη χρονική στιγμή .

Αποφάσισα να παραιτηθώ από πρόεδρος της ομάδας των Γουβών, απέχοντας από τα δρώμενα του ποδοσφαίρου, ρίχνοντας όλο το βάρος στα επαγγελματικά, που λόγω της πανδημίας πήγαν πολύ πίσω.

Την επόμενη χρονιά δεν θα μετεχω στο Δ.Σ της ομάδας αλλά θα είμαι δίπλα σε όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτή. Μια ομάδα άρτια οργανωμένη κι έτοιμη να ξεκινήσει το καινούριο πρωτάθλημα.

Θα παραμείνω οπαδός της ομάδας μας και εύχομαι να βρεθούν άνθρωποι που θα συνεχίσουν αυτό που όλες οι διοικήσεις των Γουβών κάνουν πάντα.
Να έχουν τις Γουβες ψηλά.

Την απόφαση μου την ανακοινωσα στα μέλη του Δ.Σ της ομάδας, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω για την συνεργασία μας.
Ελπίζω και εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα και να επιστρέψω ενεργά στο μέλλον ξανά.
Με εκτίμηση
Φουντουλακης Δήμος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook