Φάνης Χαλκιαδάκης: “Πρωτάθλημα με 16 ή 18 ομάδες”

Για την αναδιάρθρωση, το φετινό πρωτάθλημα αλλά και την Γόρτυνα μίλησε στον Athletic Radio 104.2 και την εκπομπή “Derby” ο Φάνης Χαλκιαδάκης.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στον Athletic Radio 104.2:

Για την καραντίνα: “Αυτό που προέχει πάνω από όλα ήταν το θέμα της υγείας. Σπίτι καθόμασταν για να μην προκαλέσουμε στον εαυτό μας κακό και να μπορούμε μετά την πανδημία να είμαστε ξανά όλοι μαζί. Ο χρόνος περνούσε σειρές, ταινίες και περπάτημα”.

Για τους στόχους της Γόρτυνας την φετινή χρονιά: “Οι στόχοι από την αρχή να έχουμε μια καλή πορεία να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ανεβάσουμε παιδιά από τις ακαδημίες. Καταφέραμε να σωθούμε σχετικά εύκολα, παρότι το πετύχαμε δύο στροφές πριν το τέλος της χρονιάς. Κερδίσαμε πολλά νέα παιδιά, κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ αφού αυτή θα είναι η βάση για τη νέα χρονιά. Ωστόσο σαν προπονητής θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω φέτος από τις εμφανίσεις μας”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: “Τα τελευταία χρόνια παρακολουθούσαμε εντυπωσιακά πρωταθλήματα με ενδιαφέρον μέχρι και τα τελευταία λεπτά των αγώνων. Φέτος η ΕΠΣΗ αδίκησε το πρωτάθλημα με τον τρόπο διεξαγωγής του, γιατί όπως είπα είχαμε συνηθίσει να γίνεται ένα άκρος ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Φέτος είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα στην κορυφή και στην ουρά είχαμε ένα συνωστισμό αλλά και εκεί ξεκαθάρισαν σχετικά γρήγορα τα πράγματα.  Οι ομάδες ήταν λίγες και αυτό δεν βοηθούσε το πρωτάθλημα”.

Για την αναδιάρθρωση: “Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει η αναδιάρθρωση και να αυξηθούν οι ομάδες στο πρωτάθλημα για να επιστρέψει ο ανταγωνισμός. Ο ιδανικός αριθμός για να διεξαχθεί αυτό είναι από 16 έως και 18 ομάδες. Το νούμερο 20 το είχαμε και στο παρελθόν αλλά το θεωρώ υπερβολή”.

Υπήρχαν ακόμα μεγαλύτερα Η κρίση από το 2010-2016 να πέσουν τα μπάτζετ. Τα τελευταία χρόνια δαπανούνταιι πολλά χρήματα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα και οι παράγοντες που θα θέλουν να ασχοληθούν να είναι μετρημένοι.

Για την βαθμολογία της Α1 ΕΠΣΗ: “Ήταν δίκαιη φέτος η βαθμολογία. Ξέραμε από την αρχή ότι Δαμάστα και Αλμυρός θα πρωταγωνιστούσαν. Η Δαμάστα δίκαια πήρε την πρώτη θέση αφού ήταν πιο σταθερή, ενώ και ο Αλμυρός δίκαια πήρε την δεύτερη θέση και ανέβηκαν στην Γ’ Εθνική και τους εύχομαι τα καλύτερα”.

Για το μέλλον του: “Λόγω της κατάστασης δεν έχουμε βρεθεί ακόμα με τη διοίκηση και δεν γνωρίζουμε το μέλλον μου με την Γόρτυνα”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook