Ο “περίπατος” του Γιούχτα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ

Η ομάδα των Αρχανών τα τελευταία χρόνια έχει κρατηθεί στις Εθνικές κατηγορίες βάζοντας παράλληλα στόχο για ακόμα παραπάνω.

Ωστόσο το athleticradio.gr θυμίζει στον κόσμο την τελευταία χρονιά που η ομάδα του Γιούχτα βρέθηκε στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα καταφέρνοντας με ιδιαίτερη ευκολία να πάρει το πρωτάθλημα!

Την περίοδο 2017-2018 ο Γιούχτας από την αρχή της σεζόν ήταν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αφού τόσο μεταγραφικά, όσο και με το πείσμα για επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες, έκανε την ομάδα δυνατή και ενωμένη.

Αυτό φάνηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού σε ένα πρωτάθλημα με 34 αγωνιστικές, ο Γιούχτας κατάφερε να πανηγυρίσει 26 νίκες, έχοντας παράλληλα 5 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες. Η επιθετική του γραμμή έβγαζε “φωτιές” έχοντας σκοράρει 104 γκολ, ενώ η άμυνα του ήταν από “ατσάλι” αφού δέχτηκε μόλις 27!

Έτσι λοιπόν ο Γιούχτας έχοντας διαφορά 19 ολόκληρων βαθμών από τον δεύτερο τότε ΠΑΝΟΜ καταφέρνει να πάρει με ευκολία το πρωτάθλημα να ανέβει στην Γ’ Εθνική και να καθιερωθεί μέχρι ακόμα και σήμερα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook