ΠΑΟΚ: Μια δεκαετία μακριά από τα τοπικά!

Η ομάδα του Κρουσώνα τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα, ωστόσο η ιστορία της καταγράφει σπουδαίες εμφανίσεις στο παρελθόν σε Δ και Γ’ Εθνική.

Το athleticradio.gr γυρίζει πίσω τον χρόνο και σας θυμίζει την σπουδαία δεκαετία του ΠΑΟ Κρουσώνα στις Εθνικές κατηγορίες, όπου κατάφερε να γράψει μάλιστα ιστορία με ανόδους.

Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη, ο οποίος βρίσκεται και τώρα στους “ασπρόμαυρους” κατακτά το 2006 τον μοναδικό τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ, παίρνοντας παράλληλα την άνοδο για την Δ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Την ίδια χρονιά μάλιστα χάνει και τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ από τον Ηρόδοτο.

Εκ τότε η ομάδα βρισκόταν σε συνεχόμενη ανοδική πορεία, αφού βρισκόταν για επτά συνεχόμενα χρόνια στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής,  ώσπου το 2012-13 τερμάτισε στη 2η θέση στον όμιλό της και εκμεταλλευόμενη την αναδιάρθρωση των κατηγοριών εξασφάλισε τη συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική για την περίοδο 2013-14.

Στη Γ’ Εθνική αγωνίστηκε για τρεις συνεχόμενες περιόδους, μέχρι την περίοδο 2015-16, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και με την ΑΕΚ αλλά και με τον ΟΦΗ (διαφορετικές χρονιές), ωστόσο υποβιβάστηκε και επέστρεψε μετά από μια δεκαετία στο τοπικό πρωτάθλημα, όπου αγωνίζεται ακόμα και τώρα.

Στον Κρουσώνα σίγουρα δεν ξεχνάνε την ιστορία της ομάδας και η διοίκηση του Κώσα Μπουμάκη έχει βάλει στόχο και πάλι την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook