Η Δαμάστα διαθέτει το αυτοκίνητο της ομάδας για διανομή φαρμάκων σε ευπαθείς ομάδες!

Μέσα σε αυτήν την λαίλαπα που έχει φέρει ο κορωνοϊός, ο ΑΟ Δαμάστας δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται αυτές τις δύσκολες ώρες δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και ιδιαίτερα δίπλα στα χωριά μας, όπου ζει η πλειοψηφία των ηλικιωμένων.

Σε συνεργασία λοιπόν με τον δήμο Μαλεβιζίου και τις κοινωνικές του δομές, ο ΑΟ Δαμάστας δραστηριοποιείται ενεργά, με στόχο να διανεμηθούν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και ότι άλλο χρειάζονται οι ευπαθείς ομάδες και οι ηλικιωμένοι που δεν δύνανται να μετακινηθούν.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Δαμάστα: 


Έτσι με απόφαση του προέδρου κ. Αντώνη Παπαδάκη άμεσα διατίθεται το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του σωματείου και ο οδηγός της ομάδας ώστε να κάνουν τα απαραίτητα δρομολόγια και τις διανομές σε όλη την περιφέρεια και τα χωριά του δήμου Μαλεβιζίου.
Όλο το κόστος (οδηγός, καύσιμα κ.α.) για να γίνονται οι μετακινήσεις του αυτοκινήτου καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από τον ΑΟ Δαμάστας.
Από αύριο Τετάρτη 7 Απριλίου θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια με προορισμό χωριά του δήμου Μαλεβιζίου, ώστε άμεσα να βρεθούμε δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


Η ομάδα της Δαμάστας δείχνει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και την πραγματική αξία του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ιδιαίτερα σε τέτοιου είδους στιγμές όπου η προσφορά και η κοινωνική αλληλεγγύη πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο…