Ποτηράκης: Πέντε συνεχόμενες χρονιές με διψήφιο αριθμό γκολ!

Είναι από τους επιθετικούς που μέσα στο “κουτί” δεν συγχωρεί, έχει χαρίσει μοναδικές νίκες, έχοντας πανηγυρίσει παράλληλα και τίτλους. Κάτι ανάλογο είναι έτοιμος να κάνει και φέτος (εφόσον συνεχιστούν τα πρωταθλήματα).

Ο λόγος για τον Φραγκίσκο Ποτηράκη! Ο έμπειρος επιθετικός την φετινή χρονιά αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ για λογαριασμό της Χερσονήσου και πριν τραυματιστεί σοβαρά χάνοντας την χρονιά, είχε καταφέρει ήδη να σκοράρει πάνω από 15 τέρματα.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που καταφέρνει να φτάσει μέσα σε μια σεζόν διψήφιο αριθμό τερμάτων, δείχνοντας ακόμα και τώρα γιατί “σφάζονται” ομάδες όλων των κατηγοριών για το “ναι” του!

Ο έμπειρος φορ την περασμένη χρονιά, έφτασε μια… ανάσα από τον τίτλο της Α1 ΕΠΣΗ με τον Ζαρό, έχοντας σκοράρει 16 τέρματα,  ενώ δύο χρονιές πριν φορούσε τη φανέλα των Μοιρών έχοντας σκοράρει πάλι 13 γκολ.

Σε μια από τις πιο παραγωγικές χρονιές του, με τη φανέλα της Δόξας Γαλιάς είχε βρει 19 φορές τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ με την Αγία Βαρβάρα τη σεζόν 2014-15 είχε πάλι περάσει τα 10 γκολ!

Αναμφίβολα μιλάμε για έναν χαρισματικό επιθετικό  όπου ακόμα και στα 39 του μπορεί να αντεπεξέλθει στο υψηλό επίπεδο κυνηγώντας τίτλους και διακρίσεις!

*Τα στοιχεία είναι από το επίσημο σαιτ της ΕΠΣΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook