Video | Όταν η χρονιά ξεκινούσε με “ματσάρα”

Η φετινή χρονιά σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων, όχι για το ποδόσφαιρο αλλά από την πανδημία, ωστόσο το athleticradio.gr σας θυμίζει το πρώτο επίσημο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Δαμάστα!

Αυτός δεν είναι άλλος από τον τελικό του Super Cup ανάμεσα στον πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣΗ Πόρο και τον κυπελλούχο ΠΟΑ. Από την αρχή γνώριζαν άπαντες ότι θα είναι μια μεγάλη μονομαχία κόντρα σε δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο ΠΟΑ που είναι έμπειρος στους τελικούς προσπάθησε να πάρει έναν ακόμα τίτλο, κόντρα στον πρωτάρη Πόρο, ο οποίος παρότι προηγήθηκε με 2-0 την “πάτησε” γνωρίζοντας την ήττα με 3-2.

Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και σίγουρα θα μείνει σε όλους χαραγμένο στο μυαλό αφού ηταν από τα καλύτερα μέσα στη σεζόν!

Ας θυμηθούμε την διακύμανση του σκορ και μέσα από  βίντεο να ξαναδούμε τα γκολ:

Ο Πόρος άνοιξε νωρίς το σκορ στη Δαμάστα με τον Μεταξάκη να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση του Τορομανίδη και να κάνει το 1-0, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη τότε κέρδισε ένα κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Μεταξάκης και ο Καρβελάς από κοντά με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του.

Από εκεί και μετά άρχισε η αντεπίθεση για τον ΠΟΑ όπου αρχικά ο Λέκκας στο 57 με σουτ έπειτα από λάθος του Νίκου Λουμπάκη έκανε το 2-1 για τον ΠΟΑ και μετά από 2 λεπτά ο συνήθης ύποπτος Φώτης Καϊμακαμούδης εκμεταλλέυτηκε την άσταθή έξοδο του Ζαφείρη και από κοντά έφερε το ματς στα ίσια για τον ΠΟΑ.

Ο Ξυλούρης σε διάστημα 10 λεπτών έκανε την ολική επαναφορά για τον ΠΟΑ με κοντινή κεφαλιά μετά από δεύτερη ασταθή απόκρουση του Ζαφείρη σημείωσε το 3-2 για τους πράσινους.

Οι συνθέσεις:

Πόρος (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Ζαφείρης, Σηφάκης, Μαυροειδής, Καρβελλάς, Λουμπάκης, Πύλιος, Μαγάκης, Τορομανίδης, Μαραθιανός, Πλευράκης, Μεταξάκης.

Έπαιξαν και οι: Τριανταφυλλίδης, Σκουλάς, Ποκόνγκ, Δαμιανάκης.

ΠΟΑ ( Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης,Βρεττός, Μαρκουλάκης , Χαμαλάκης, Πετράκης, Σαμουηλίδης,Λέκκας Νίκολι, Κερμενίδης, Πλουσής, Καϊμακαμούδης

Έπαιξαν και οι: Ξυλούρης, Γιαλυτάκης, Τζουανάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook