ΑΕΚ 2011-2012: Η πιο μαγική χρονιά στην ιστορία της – Πρωτάθλημα και Περιφερειακό!

Η ΑΕΚ φέτος πραγματοποίησε μια καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, τερματίζοντας στην πρώτη τετράδα και το athleticradio.gr σας θυμίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περίοδο 2011.

Οι… κιτρινόμαυροι με τον Γιάννη Χατζησεβαστό στο τιμόνι τους πραγματοποιούν μια μαγική χρονιά, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια, ωστόσο τότε ο πρωταθλητής κρινόταν μέσα από τα Play Off.

Εκεί κατάφερε μέχρι τέλος να έχει το πάνω χέρι και στον τελικό του “Γεντί Κουλέ” κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Αλμυρό με 2-0, χάρη στα γκολ του Κώστα Αργέντη και Τόλη Καραφωτιά παίρνοντας παράλληλα και το πρωτάθλημα!

Αναμφίβολα αυτή η χρονιά για την ΑΕΚ ήταν η πιο εντυπωσιακή, έχοντας τον Γιάννη Χατζησεβαστό στο… τιμόνι και άμεσο συνεργάτη του τον Γιάννη Μαστροκυριακάκη, αφού στην συνέχεια πανηγύρισε την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα, κόντρα σε ομάδες όπως ο Ερμής Ζωνιανών, ο Κισσαμικός και ο ΟΦΙ. Άπαντες εκείνη την σεζόν είχαν πεισμώσει με τον χαμένο τίτλο της προηγούμενης χρονιάς κόντρα στον Ζαρό!

Σίγουρα στην ΑΕΚ δεν ξεχνάνε αυτές τις μαγικές στιγμές που έχει ζήσει η ομάδα και άπαντες θέλουν να τις ξαναζήσουν και τα επόμενα χρόνια κατακτώντας ένα πρωτάθλημα ή κύπελλο!

Να θυμίσουμε την ομάδα που αγωνίστηκε στον τελικό με τον Αλμυρό: Πομώνης, Αποστολάκης, Πολεμαρχάκης, Παπαδομιχελάκης,  Ζουρλαντώνης, Ψαλιδάκης (74΄ Χρηστάκης) , Αργέντης (87΄ Τζέρτζι), Ζουμής, Πατεράκης (84΄ Ευαγγελόπουλος), Καραφωτιάς, Ζανελάρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook