Α1 ΕΠΣΗ: Όταν ο Ρούβας σήκωσε στον ουρανό του “Γεντί Κουλέ” τον τίτλο!

Μπορεί πλέον να βρίσκεται στην Α2 ΕΠΣΗ, ωστόσο ο Ρούβας έχει να θυμάται εξαιρετικές χρονιές τόσο στα τοπικά πρωταθλήματα όσο και στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το athleticradio.gr σας γυρίζει στο 2015, όταν και ο Ρούβας έχοντας από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία του καταφέρνει να πάρει το πρωτάθλημα κερδίζοντας στον τελικό την εντυπωσιακή Δόξα Γαλιάς με 1-0.

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου μέσα στην χρονιά έμοιαζε ικανή να κατακτήσει τον τίτλο παρότι υπήρχαν αρκετές καλές ομάδες και το απέδειξε παιχνίδι με παιχνίδι.

Μάλιστα στον τελικό του “Γεντί Κουλέ” της έκανε και η ισοπαλία για να πανηγυρίσει τον τίτλο. Σίγουρα εκείνο το απόγευμα η ομάδα της Γέργερης είχε σε εξαιρετικό βράδυ τον Συνάνη, ο οποίος έπιασε και πέναλτι λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0.

Το γκολ για τον Ρούβα πέτυχε ο Κεφαλούκος στο 94′ χαρίζοντας έτσι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα του αφού κατέκτησε την κορυφή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Ας θυμηθούμε την ενδεκάδα και τις αλλαγές από τον μεγάλο τελικό του Ρούβα: Συνάνης, Πετράς, Ανυφαντάκης, Κεφαλούκος, Κορδονούρης, Αντωνάκης, Κωνσταντινίδης, Φουκαράκης, Βάσος (87′ Χαλκιαδάκης), Ντούμος, Καστελλιανάκης (57′ Τσιπλάκης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook