Ζαρός 1998-1999: Μια ομάδα “όαση” που πήρε αήττητη πρωτάθλημα

Μπορεί στον Ζαρό να θυμούνται όλοι τις συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων στην Α1 ΕΠΣΗ, ωστόσο το athleticradio.gr σας γυρίζει στην περίοδο 1998-1999, όπου η ομάδα της Μεσσαράς πήρε αήττητη πρωτάθλημα στην Β’ ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΗ και κατάφερε εκείνη την περίοδο να κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα παίρνοντας την άνοδο στην Α κατηγορία.

Μάλιστα εκείνη την χρονιά η μόνη απώλεια βαθμών που είχαν οι “πράσινοι” ήταν την τελευταία αγωνιστική στην έδρα των Ασιτών που μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αρκετοί αναφέρουν ότι το ρόστερ εκείνης της χρονιάς για τον Ζαρό ήταν από τα πιο εντυπωσιακά και ταλαντούχο όλων των εποχών. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η ομάδα του Ζαρού για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και για να εγκαινιάσει το γήπεδο που έφτιαξε έδωσε φιλικό αγώνα με τον ΟΦΗ στις 25 Μαρτίου 1999.

Προπονητής – παίκτης: Βασίλης Πλεσίτης Παπαδοβασιλάκης, Ιερωνυμάκης, Σαριδάκης, Χρονάκης, Χατζηιωάννου, Καλαϊτζάκης, Αναγνωστάκης, Παπαδάκης Νίκος, Χαλκιαδάκης Φάνης, Παπαδάκης Κώστας, Χαλκιαδάκης Γιώργος, Ζαμπετάκης, Μπαφάκης, Λεμονάκης, Τσιλαρίδης, Πατεράκης, Τσικριτσάκης, Αλεξάκης, Τσακαλάκης, Δουλγεράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook