Ασήμι: Ήρθε η ώρα για το βήμα παραπάνω;

Το Ασήμι στο παρελθόν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα έχοντας φτάσει μέχρι και το Περιφερειακό πρωτάθλημα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια παλεύει να καθιερωθεί στην Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα της Μεσσαράς, μετά την άνοδο από την Β’ ΕΠΣΗ, έχει καταφέρει τα δύο τελευταία χρόνια να βρίσκονται στην Α2 ΕΠΣΗ με ιδιαίτερη ευκολία και πλέον μπορεί να ελπίζει και για το κάτι παραπάνω.

Το Ασήμι στο παρελθόν έχει πανηγυρίσει τίτλους και σπουδαίες παραστάσεις στα υψηλά στρώματα των ερασιτεχνικών κατηγοριών και η καινούργια διοίκηση ελπίζει σε μια ανάλογη πορεία τα επόμενα χρόνια, έχοντας ως πρώτο στόχο τις ακαδημίες, οι οποίες κάνουν εξαιρετική δουλειά βγάζοντας παράλληλα και ποδοσφαιριστές που κρατάνε την ομάδα στην Α2 ΕΠΣΗ.

Το Ασήμι που δίνει βάρος στις ακαδημίες φέτος κατάφερε να παραμείνει με ευκολία στην Α2 ΕΠΣΗ, ενώ αν ήταν τυχερό ή προσεκτικό θα μπορούσε μέχρι τέλος να κυνηγήσει την άνοδο.

Αυτή η χρονιά θα είναι ένας πολύ καλός οδηγός για την διοίκηση και την ομάδα στο να χτίσει τις επόμενες επιτυχίες του σωματείου και να επιστρέψει το Ασήμι στις κατηγορίες που το είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook