Δόξα Γαλιάς: Από τον πρωταθλητισμό στην… αποχώρηση!

Πριν τέσσερα χρόνια ήταν από τις ομάδες που πρωταγωνιστούσαν μεταγραφική και αγωνιστικά, ωστόσο τώρα πια δεν υπάρχει αφού έχει αποσυρθεί από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Ο λόγος για την Δόξα Γαλιάς! Η ομάδα της Μεσσαράς, έχοντας ως καλύτερη χρονιά της αυτή της σεζόν 2015-2016, όπου έφτασε μια… ανάσα από το να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο το έχασε σε τελικό από τον Ρούβα, είχε καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών ποδοσφαιριστών οι οποίοι ήθελαν να αγωνιστούν στην ομάδα, μιας και υπήρχε υγιής διοίκηση με πλάνο και όνειρα.

Η επόμενη χρονιά ωστόσο δεν ήταν ανάλογη αφού η ομάδα τερμάτισε στην μέση της βαθμολογίας, χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει για υποβιβασμό. Παρόλα αυτά το καλοκαίρι του 2017, η διοίκηση της Γαλιάς αποχώρησε και η ομάδα αναγκάστηκε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ τερματίζοντας παράλληλα στην προ τελευταία θέση.

Αυτή ήταν και η τελευταία παρουσία της ομάδας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, αφού στην συνέχεια δεν βρέθηκε χρυσή… λύση για τις τύχες της Δόξας Γαλιάς με αποτέλεσμα από εκεί που πάλευε για τίτλο και άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες να μην υπάρχει πια στα τοπικά πρωταθλήματα.

Σίγουρα είναι μια μεγάλη απουσία για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και άπαντες περιμένουν την επιστροφή της ομάδας για να ξεκινήσει την αντεπίθεση της!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook