Το νέο… Challenge με τους ποδοσφαιριστές!

Τον τελευταίο μήνα σχεδόν δεν υπάρχει αθλητική δράση, ούτε καν προπονήσεις για όλες σχεδόν τις χώρες και αυτό είναι μια μεγάλη… πληγή για τον αθλητισμό.

Ωστόσο αρκετά challenge έχουν έρθει στην ζωή των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο, με σκοπό να αλλάξουν διάθεση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει ο παγκόσμιος χάρτης.

Μετά λοιπόν το Toilet Challenge, ήρθε μια νέα πρόκληση, όπου παίκτες ανεβάζουν φωτογραφίες από το παρελθόν μέσα από γήπεδο, ούτως ώστε να γεμίσουν τα social media με θετικές φωτογραφίες.

Ειδικά οι παίκτες των τοπικών ομάδων έχουν “αγκαλιάσει” την ενέργεια αυτή και καθημερινά βλέπουμε φωτογραφίες με θετικές σκέψεις.

Δείτε το μήνυμα που στέλνουν όσοι ανεβάζουν φωτογραφία: “Ζητώ από τους λάτρεις της μπάλας ⚽️ να συμμετάσχουν στην πρόκληση να δημοσιεύσουν μια φωτογραφία τους στο γήπεδο.
Μόνο μια φωτογραφία, χωρίς περιγραφή. Ο στόχος είναι να πλημμυρίσει το FB και το Instagram με θετικές φωτογραφίες. Παρακαλώ αντιγράψτε το κείμενο στο προφίλ σας, δημοσιεύστε μια φωτογραφία στο γήπεδο και ας ευχηθούμε ότι όλα θα πάνε καλά! 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook